Jelenlegi ülőgarnitúra és kanapé készletünk körülbelül 250 darabból áll, amelyek azonnal megvásárolhatóak, szállíthatóak.

Üzletünk outlet jellegéből adódóan árukészletünk folyamatosan változik, cserélődik. Amennyiben bármiben a segítségére lehetünk ne habozzon felkeresni minket, higgye el segíteni fogunk, hiszen ezért vagyunk, ebben hiszünk! Bútoráruházunkban 2000 m²-en kb. 250 db-ból tud kedvére válogatni! Fontos: Mi magyar cég vagyunk, így a nálunk vásárolt bútort nem kell külföldre szállítani garanciális probléma esetén (mint pl: online rendelhető webshopok többségénél). Nálunk a magyar törvények az irányadóak a garanciális ügyintézés tekintetében is, így biztonságosan vásárolhat.  Elérhetőségünk

Bútoráruházunk megtette a megfelelő óvintézkedéseket! Ha igényli akár Telefonon is kérhet időpontot!

Bútorok

407 items

 • Barau ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós

  249990 Ft

  Ennél a bútornál a kárpitos tervezők ügyeltek a kényelmen túl a funkcionalitásra is. Az ágyazható és ágyneműtartós funkciók nagyon hasznosak tudnak lenni egy ülőbútor esetén.

 • Allariz sarokkanapé

  249990 Ft

  Ágyazható és ágynemezműtartós sarokkanapé fekete színű szövettel és világos, csontszínű varrásokkal.

  Letisztult és modern külleme mögött rengeteg kiváló tulajdonság lakozik még. Színe például amellett, hogy sötétebb árnyalat egy jól kezelhető színvilág mely jól mutat bárhol. Tipikusan egy világosabb árnyalatú padlóhoz vagy bútor társak mellé ajánlanám, bár ez már ízlés dolga. Páratlanul mutat tárgyalókban, igényes irodai helységekben, avagy otthonunk bármely kényelmes szegletében.

  Széllessége és mélysége harmonikus arányban van egymással, ezért akadálytalanul használható az idősebb korosztály számára is. Ülőfelülete és háttámlái komfortos támaszkodást nyújtanak a rajta elhelyezkedők részére, mely a relax fejtámlákkal fokozható. Iránya alakítható, így fekvő hosszított részét oda helyezzük, ahol nekünk megfelel. Érdemes teret hagyni még ha ággyá alakítanánk, hogy mindenki elférjen. Fél kézzel lazán kihúzható és ágyneműtartó része gondoskodik az ehhez szükséges eszközök tárolásáról is. Szuper és egyedülálló felszereltség. Lábai króm felületüknek köszönhetően növelik a dizájnt, emellett hamisítatlan magabiztos támaszkodást biztosítanak.

  Csalódást nem fog okozni, csak igazi kényeztetés a mindennapokban.

  A készlet erejéig várjuk bútoráruházunkban személyesen.

 • Cecil L-alakú sarok ülőgarnitúra

  239900 Ft

  Zsákszövet ülőgarnitúra L-alakú kivitelben. Nagyon praktikus, hiszen ágyazható és ágyneműtartós funkciókkal szerelték a kárpitosok. Ez az L-alakú bútor nem már mint az igen sokak által kedvelt Cecil L-alakú sarok ülőgarnitúra. Ennek a bútornak az a specializációja, hogy nem tettek bele rugót a kárpitosok, hanem olyan speciális szivaccsal dolgoztak, ami tartós és rugalmassága szinte pontosan megegyezik a rugós változatok kialakításával. A zsákszövet ülőgarnitúrákra valóban a tartósság jellemző, hiszen régen a zsákszövetekben gabonát tároltak és igen-igen tartósnak bizonyult sok éven keresztül. A zsákszövet bútorhuzat ezeknek a zsákféléknek a leképzése által jött létre. A bútorszövet sokkal sűrűbb szövésű így még tartósabb kivitelnek számít.

 • Kasho ülőgarnitúra ágyazható funkcióval

  199900 Ft

  U-alakú ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkciókkal szerelve. Minden párna természetesen tartozéka a bútornak. Természetesen Fanni a fotómodell  nem jár a bútorhoz.

  Minden bútorunkból típusonként csak pár darabot kapunk a beszállítóktól, így érdemes lecsapni az akciós bútorainkra, amíg a készlet tart.

  Méret: 315 x 180 x 160 cm

  Ívei és formája pici túlzással klasszikusnak is mondható, ám mindemellett bútorunk rengeteg szuper modern tulajdonsággal lett felruházva. Méretei, szélessége és mélysége a nagycsaládosok és nagy társasággal rendelkezők körében igen közkedvelt. Amellett, hogy sok férőhelyet biztosít, össze is kovácsolja a társaságot formájával és kialakításával.  U alakjának köszönhetően könnyebb a társalgás, egymáshoz közel ülve odafordulva tudunk beszélgetni rajta. Ágyazhatósága rendkívül jó lehetőség amennyiben marasztalnánk vendégeinket, családtagjainkat. Könnyedén és egyszerűen kihúzható, az ágyneműtartó részből a kellékek rögtön elszedhetőek. Ülő, avagy fekvő felülete a habszivacs tömítésnek és a varrásoknak köszönhetően kényelmesebb, keményebb tartást biztosít, mely pihentetőbb fekvést nyújt számunkra. Apró króm lábai alig észrevehetően, bár szolidan díszítik bútorunk dizájnját. Természetesen biztos támaszkodást adnak bútorunk számára, ami fontos, ha éppen gyermekeink ugrálnak, hancúroznak a tetején. Megbízható erős szövet anyaga kiállta a próbát, időtállósága kifogástalanul vizsgázott.

   

 • Nikita U-alakú ülőgarnitúra

  249900 Ft

  Ez az U-alakú ülőbútor kifejezetten kényelmes és praktikus, hiszen ággyá nyitható kivitelben készült. Az ágyneműtartója nagyon praktikus, ahogy elrejtették az ülőfelület alá. Ne feledje, hogy minden bútortípusból csak kevés darabszám kapható, ne maradjon le a készletről, hiszen az akció csak a készlet erejéig érvényes.

  Fiatal nagycsaládosok körében hihetetlenül kedvelt bútorok egyike. Persze magától érthetődön mivel tulajdonságai kizárólag a magas szintű kényelmet képviselik. Mérete és szélessége alkalmas kisebb terek csendes szegletében egy nyugodt sarkot képviselni, ahol megnyugtató és átszellemült perceket tölthetünk el benne. Otthonunk központi helyét is beragyoghatja, ékesítheti nappalink közepét úgy, hogy körbejárható megfelelő térrel rendelkezzen. Jól mutat sötétebb és világosabb színek mellett egyaránt, legyen ez egy szép falszín vagy egy süppedős világos szőnyeg. Óriási ággyá alakítható tulajdonsága azok számára ideális, akik gyakran látják vendégül családtagjaikat, barátaikat. Ilyenkor rugalmasan és lazán tudjuk óriási egybefüggő ággyá alakítani ülőgarnitúránkat, mindenhez pedig az eszközöket tárolni az ágyneműtartó részében. Biztosak lehetünk abban, hogy feledhetetlen pihentető élményben fogja részesíteni a rajta pihenőket. Természetesen a gyermekek és a fiatalabb generáció is optimális játéktérnek használja majd, hancúrozással vagy egy laza kis beszélgetéssel. A NIKITA u alakú ülőgarnitúra lábai megbízhatóak biztos támaszkodást nyújtva bútoruknak.

  Ne maradjanak le róla, a készlet erejéig várjuk érdeklődőinket!

 • Puzzle sarokgarnitúra ágyazható funkcióval

  349900 Ft

  Puzzle sarokgarnitúra ágyazható funkcióval és ágyneműtartó kialakításával készült. Ez a bútor szabadon alakítható akár jobbos, vagy balos állásúvá. Ez nagyon praktikus, hiszen egy költözésnél, vagy a szoba átrendezésénél nem kell új bútort vásárolni, elég átrendezni a bútort.

 • Mirkon L-alakú ülőgarnitúra

  269900 Ft

  Ágyazható és ágyneműtartós kivitelben kapható korlátozott darabszámban. Ajánlott érdeklődni a pontos készletről, hiszen végesek a készletek. Nálunk minden készleten lévő bútor azonnal szállítható. Természetesen mi az egész ország területén tudunk segíteni a házhozszállításiban.

 • Sam sarokkanapé relax fejtámlákkal

  345900 Ft 289900 Ft

  Relax fejtámlákkal és ágyazható funkcióval szerelt kárpitos bútor. A szövete nagyon kellemes tapintású erős szövésű anyag. Az akció csak a készlet erejéig érvényes, ne maradjon le róla, hiszen csak korlátozott mennyiség áll rendelkezésre belőle.

 • Micky sarokgarnitúra

  199900 Ft

  Nagyon letisztult ágyazható és relax fejtámlákkal szerelt sarokgarnitúra!

 • Torino L-alakú sarokgarnitúra

  339900 Ft

  Jobbos állású sarokgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve. Nagyon kényelmes ez a bútor, hiszen a háttámlája és a fejtámlái is állíthatóak, így maximalizálhatja a kényelmes alátámasztást a hátának és fejének. Ne feledje, minden bútorunk korlátozott számban kapható, így érdemes érdeklődni az aktuális készletről.

 • Roland L-alakú sarokkanapé

  265990 Ft

  Színe kellemes, könnyedén illeszkedik környezetéhez, lehet sötétebb világosabb árnyalat igazából idomul bármihez. Ágyneműtartó része praktikus, könnyedén fel nyitható és kezelhető. Természetesen nem csak ágynemű tárolására alkalmazható. A ROLAND kanapé párnái puhák és kényelmünket ragyogóan fokozhatjuk velük.  Egyéni igények alapján színesíthetjük ezüst színét egy szép párnahuzattal, csíkos-kockás pléddel egyaránt.

 • Boraki sarokgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve

  279900 Ft

  Boraki sarokgarnitúra ágyazható funkcióval és állítható fejtámlákkal lett szerelve. Az ágy funkció egy könnyed mozdulattal kihúzható és már aludhat is rajta a kedves vendég. Ne feledje ez a bútor csak korlátozott számban kapható és kizárólag a készlet erejéig érvényes az akciós ár.

 • Randall u-formájú ülőgarnitúra

  435900 Ft 299900 Ft

  Fontos, hogy az akció kizárólag a készlet erejéig érvényes!

  Szeretettel várjuk a kedves érdeklődését telefonon, vagy személyesen bútoráruházunkban.

 • Valine L-alakú sarokülő garnitúra

  279900 Ft

  L- alakú sarokgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve.

  Mérete és szélessége éppen olyan nagyságokkal bír, mely alkalmas nagyobb és kisebb terekhez egyaránt. Ezáltal elképzelhetjük bútorunkat a nappalinkban egy csodálatos szép pihe-puha szőnyegen ahogy otthonunk ékszerévé válik. Kisebb lakásokban is vidámságot és különlegességet varázsol otthonunkba. Színei tökéletesen harmonizálnak egymással, valamint ebben a kettős színhatásban rejlik különlegessége. Ülőfelülete és háttámla részén lévő óriási párnái segítségével egy varázslatosan kényelmes ülőgarnitúra. Kartámlái segítségével azonnal megtaláljuk majd a legpihentetőbb testhelyzetet és meghitt pillanatainkat. Lábai észrevétlenül biztosítják a maximális támaszkodást és a legmegbízhatóbb stabilitást bútorunk számára. Megnyugtató hiszen vidám bútorunk tetején gyermekeink is jó kedvel ugrándozhatnak majd, így nem kell félnünk attól, hogy elmozdul vagy elcsúszik alattuk. Hosszított része alkalmas az elnyújtózásra és a vasárnap délutáni elszendergésre, azonban érdemes vigyázni mert nehéz lesz kikelni belőle és elbúcsúzni ettől a varázslatos kényelemtől. Tökéletes társa lesz napjainknak, érdemes kipróbálni.

  Az akció kizárólag a készlet erejéig tart! Ne maradjon le róla!

  Várjuk szeretettel érdeklődőinket személyesen bútoráruházunkban.

   

  Az akció kizárólag a készlet erejéig érvényes.

   

  Szeretettel várjuk a kedves érdeklődését telefonon vagy személyesen is!

 • Argast sarokülő garnitúra

  279900 Ft

  Argast sarokülő állítható relax fejtámlákkal és ágyazható funkcióval szerelve. Szövete nagyon erős és ellenálló a különféle igénybevételeknek.

 • Muster sarokgarnitúra

  269900 Ft

  Relax fejtámlás, balos állású sarokgarnitúra, ágyazható funkcióval szerelve. mérete: 225 x 245

 • Speedway sarokkanapé ágyazható

  319900 Ft 269900 Ft

  Ágyazható sarokkanapé, igényes kivitelben, praktikus funkciókkal. Fehér textilbőrből és minőségi szürke szövetből készült a sarokkanapé. Rendelkezik ágyneműtartóval és ágyazható résszel is. Relax funkciója nagyon nagyfokú kényelmet biztosít a mindennapokban. Állítsa be relax fejtámláit, ahogy Önnek a legkényelmesebb és élvezze a pihenést! Outlet áruházunkban pár darab érkezik a bútorokból, típusonként, így csapjon le erre a szuper sarokkanapéra most! Bővebb leírásért görgessen lejjebb az oldalon!

 • Melfi U alakú ülőgarnitúra

  459900 Ft 349990 Ft

  Ágyazható és ágyneműtartós kivitelű u alakú ülőgarnitúra. Nagyon kellemes tapintású szövettel és krómozott lábakkal.

  A dizájn elsőosztályú. Modern minden része, bármerre is tekint az ember. Látványos ötlet az esztétikusan hátra ívelő háttámlák vonala. Ülőfelülete tökéletes keménységű a hosszabb kikapcsolódáshoz. Anyaga erős mégis lágy tapintású szövet. Ágyazható és ágyneműtartó rész is párosul hozzá. Lábai stílusban kiválóan passzolnak. Készletünkben egy pár darab elérhető, várjuk személyes érdeklődésüket.

 • Sandiego ülőgarnitúra

  349900 Ft

  Ágyazható és állítható fejtámlákkal rendelkező ülőgarnitúra prémium minőségben.

 • Jason U formájú ülőgarnitúra

  259900 Ft

  U-alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve. Balos állású zsákszövet huzattal kárpitozott bútor.

 • Andora u-alakú ülőgarnitúra

  449900 Ft

  Andora u-alakú ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben kapható. A fejtámlái relax funkcióval vannak szerelve, így még kényelmesebb és pihentetőbb a garnitúra.

 • Santa Lucia sarokgarnitúra

  289900 Ft

  Állítható háttámlás és relax fejtámlás sarokgarnitúra könnyedén tisztítható speciális szövettel. Az akciós ár csak a készlet erejéig érvényes, ne maradjon le az akcióról.

 • Vito kanapé

  112900 Ft 79900 Ft

  Nagyon kényelmes és letisztult formavilággal rendelkező kanapé, amely bordó színű szövettel lett kárpitozva. A szín eltérhet a valóságban, az Ön monitora és a fotótechnológia sajátosságok miatt. Kérem érdeklődjön személyesen vagy telefonon az akcióban szereplő kanapé készletéről.

407 items

X