Akció!
2x2 néha 5, piros kanapé relax funkcióval szerelve
2x2 néha 5, piros kanapé relax funkcióval szerelve2x2 néha 5, piros kanapé relax funkcióval szerelve

2×2 néha 5, piros kanapé relax funkcióval szerelve

215900 Ft 159990 Ft

Minőségi német textilbőr kanapék 2db. Piros színben elérhető, ez a szép, és divatos kialakítású kanapé.

Tehát ezért az árért 2 kanapét kap, ha megtetszett érdeklődjön a kollégáknál a pontos készletet illetően! Kényelmes ülőrésszel rendelkezik, króm lábai nagyon strapabíróak és tartósak.Várjuk hívását hétvégén is, az akció a készlet erejéig érvényes!

Leírás

Ez a kanapé egy igazi csajos kanapé, de természetesen a merészebb agglegények is ezt választják.

Minőségi német textilbőr kanapé 2 x 2 személyes. Tehát ezért az árért 2 kanapét kapsz, amin bőven el lehet férni akár öten is. Minőségi textilbőr huzatjának köszönhetően nem kell félni attól, hogy mi történik, ha egy buli során ráborul valami, a foltokat könnyedén el lehet róla távolítani. Hosszú évtizedeken át divatos darabja lehet a nappalinak, ez az a szín amely mindig is menő volt és az is marad.

A hölgyvásárlóink kedvence ez, a szép piros színe rabul ejti majd a vendégeidet. Aki helyet foglal rajta nem fog egy hamar felállni erről a kanapéról, hiszen nagyon kényelmes, nagyon pihentető benne ülni. Egy erős nap végén jól esik majd erre leülnöd, de lehet rajta olvasni, Tv-t nézni, de csak úgy lazítani rajta a legszuperebb érzés. Vidám, világos, optimista stílusú lakásokban a legjobban mutat, de a klasszikus, letisztult lakások ékköve is könnyedén lehet.

A legjobb ár érték arányt kínáljuk épp ezért ilyen jó áron máshol ezt a németek által gyártott bútort csak nálunk találod. Szóval megéri ennek elérhetőségéről ügyfélszolgálatunknál érdeklődnöd mielőtt eljössz személyesen hozzánk, hiszen sokan vannak, kik szeretnének ilyen piros, vagány kanapét és lecsapnak rá amint árukészleten van.

Áruházunkban már több éve kínálunk eladásra kanapékat és nemrég már internetes oldallal is rendelkezünk, amelynek révén neked kedvezünk.

Add hozzá honlapunkat könyvjelzőidhez CTRL+ D billentyűzet lenyomásával még ma!

Egyszerűbb lesz számodra a választás, ha úgy érkezel bútor áruházunkba, hogy már tudod is mi az amit keresel. Az akciók nálunk mindennaposak és a választék óriási, több mint kétszázötven darab ülőgarnitúrát kínálunk eladásra. Nagy örömmel segítünk mindenben, az ülőgarnitúrák, kanapék színétől kezdve a méretéig, szóval bármiben. Ha valami nem lenne világos, bátran fel tudod tenni kérdésed akár az aktuális készletről is, szakértő és szakképzet kollégáinknak, ők készséggel felelnek minden kérdésre. Nézz be hozzánk személyesen, elérhetőségünket megtalálod weblapunkon!

 

Budapest melletti bútoráruházunk címe

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

 

 

 

 

X