bordó, csíkos ülőgarnitúra
bordó, csíkos ülőgarnitúrabordó, csíkos ülőgarnitúrabordó, csíkos ülőgarnitúrabordó, csíkos ülőgarnitúra

Conti 3+2+1 ülőgarnitúra

329900 Ft

3+2+1 minőségi komplett ülőgarnitúra. Egy ilyen vidám színű bútor nagyon jó hangulatot teremt otthonában! A szövet könnyen tisztítható. Outlet áruházunkban minden készleten lévő bútor azonnal elvihető! A kiszállításban tudunk segíteni igény esetén! Nyitva vagyunk mindennap!

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Ülőgarnitúra Conti 3+2+1 Luxus kivitel!

Ez az ülőgarnitúra összeállítás abszolút a luxus kategóriát képviseli. Egyedivé teszi otthonát, ha ránézünk erre a minőségi ülőgarnitúrára azonnal látjuk, hogy itt különleges bútorral állunk szemben! Outlet áruházunkban rengeteg stílust talál, ezért mindenképpen érdemes eljönni üzletünkbe, ahol kb 180-190 azonnal vihető ülőgarnitúrát talál.

Egy ilyen különleges 3+2+1 ülőgarnitúra nagyon vidám hangulatot hoz magával nappalijába. A karfák jó minőségű textilbőrből készültek, a szövet erős szövésű szövetből lett kialakítva. Kényelmes ülőrésszel és háttámlával rendelkezik ez a minőségi ülőgarnitúra. A garnitúra tartalmaz egy hármas kanapét egy kettes kanapét és egy fotelt is. Elegáns stílusa miatt még akár irodákba is választanak ebből a garnitúrából. Igazán vidám hangulatot kelt egy ilyen bordó és csíkos ülőgarnitúra.

Outlet áruhát vagyunk, így készletünk az átlagnál gyorsabban cserélődik. Miért van ez így? Kérdezik sokan, nos az outlet jelleg miatt általában utolsó darabokat kapunk jellemzően 1-2 darabokat minden típusból fajtánként. Ezért van az, hogy a készletünk gyorsabban forog az átlagnál. Viszont így sokkal szélesebb palettából tudnak válogatni a kedves vásárlóink. Azt javasoljuk, amennyiben megtetszik egy bútorunk, telefonáljon, és kérjen információt erről a bútorról. Ilyenkor kollégáink készséggel adnak tájékoztatást, hogy van-e a kinézett modell. Vagy esetleg olyan bútor ami hasonló stílust képvisel.

Minden bútorunk személyesen kipróbálható, és természetesen ha tetszik akár azonnal egyénileg is elszállítható! Ha a kiszállításban kéri a segítségünket, ez természetesen megoldható. A jó hír ebben az, hogy az egész ország területén kitudjuk vinni a bútorokat. Tapasztalt kollégáink rövid határidővel szállítják ki megvásárolt bútorát! Ha bármivel kapcsolatban kérdése merülne fel, hívjon minket a megadott elérhetőségeken!

Mivel minőségi bútorokról van szó, ezért bátran mondhatjuk, hogy nálunk a minőség elérhető árral párosul.

Elérhetőek vagyunk hétfőtől – szombatig, vagyis hétvégén is! Így aki elfoglalt hét közben az is eltud hozzánk jönni! Még családi programnak is jó választás kicsit nézelődni nálunk! Vannak akciós darabjaink, ezek a bútorok kiemelt ár-érték aránnyal bírnak, így érdemes sietni!

 

X