ágyazható ülőgarnitúra
ágyazható ülőgarnitúraágyazható ülőgarnitúraágyazható ülőgarnitúraágyazható ülőgarnitúra

Alcatraz u-alakú ülőgarnitúra

295900 Ft

Leírás

Alcatraz u-alakú ülőgarnitúra, legszívesebben hozzáláncolnád magad

Nem fogod raboskodásnak megélni, ha elmerülsz az ALCATRAZ-ban, hiszen ez az ülőgarnitúra az általad választott, lebilincselő izgalmak „melegágya”.

Sőt, legszívesebben hozzá is láncolnád magad, ha egyszer kipróbáltad. Biztosra vesszük, hogy Michael Scofield akár még magára is tetováltatná ezt a bútort, hiszen a Szökés című szuper-izgalmas filmsorozat minden epizódjához megfelelő társ ez a bútordarab. A Alcatraz u-alakú ülőgarnitúraa családi mozizás és a legvadabb, legkalandosabb sorozatok élvezetét is maximumra emeli. De a nemesacél színű, csodálatos kárpitozása egy olyan igazi stílusteremtő bútordarabbá teszik ezt a garnitúrát, amivel akár a Ti lakásotok is mozivászonra, avagy a magazinok címlapjára kerülhetne. Az U-alakú, hatalmas „erőddé” ágyazható Alcatraz u-alakú ülőgarnitúra kényelmes fekvőfelületével, és relax-fejtámláival tényleg minden igényeteket kielégítheti.

A puhaságot, kényelmet, egyben csodás eleganciát sugárzó dizájn pedig nemcsak épp a Ti lakásotokba illik, de biztosan lenyűgöz majd mindenkit, aki ellátogat hozzátok.

Egy baráti parti nemes kelléke, vagy akár a romantikus kettesben töltött esték tökéletes búvóhelye ez, amely a család minden tagjának kikapcsolódást és nevével ellentétben nem börtönt ígér.

A hozzátok látogatókat gondosan szőtt tervekkel kell majd kiűzni a csodálatos otthonerődítményetekből, hiszen az Alcatraz u-alakú ülőgarnitúra nemcsak csalogató, de egy valódi vendégmarasztaló, lebilincselő bútordarab is. Ráadásul az ALCATRAZ egy kivételes akció keretein belül igazán rabul ejtő áron kapható nálunk.

Csapj le rá mihamarabb, mert egy ilyen prémiumdarab nem sokáig lesz készleten:

Biztosan hamar rajtaütnek a szemfülesek. Még bizonytalankodsz? Keress fel minket, bátran vedd igénybe kollégáinkat, akik bármilyen kérdésedre választ adnak a kiszemelt ülőgarnitúrád, de akár más bútorok kapcsán is.

Sőt, ha saját bőrödön szeretnéd érezni az Alcatraz u-alakú ülőgarnitúra lebilincselő hatását, látogass el kiállítótermünkbe, ahol bármikor kipróbálhatod! Vigyázat: biztosan magadra akarod majd zárni a cella ajtaját, ha az egy ilyen ülőgarnitúrával van felszerelve. Nálunk ráadásul kérdésedre, továbbá a házhoz szállítás minden körülményére is megnyugtató válaszokkal találkozhatsz majd. Dobd le a láncaidat, lépj velünk kapcsolatba bátran, várjuk a hívásod! Méret: 350x220x165 Ár: 294.900

Amennyiben megnézné további ülőgarnitúra kínálatunkat kattintson a bordó linkre.

X