Alcludia ülőgarnitúra
Alcludia ülőgarnitúraAlcludia ülőgarnitúra

Alcludia ülőgarnitúra

239000 Ft

Relax fejtámlákkal rendelkező ülőgarnitúra, jobbos kivitelben, amint a képen is látható. Ágyazható résszel is rendelkezik a bútor. Erős króm lábai hosszútávon igazán stabil tartást adnak ennek a minőségi bútornak. Várjuk érdeklődését mindennap, további leírást lejjebb olvashat a bútorról!

Leírás

Alcludia ülőgarnitúra ágyazható extra funkcióval szerelve.

Ez a bútor igazi luxus dizájnnal rendelkező ülőgarnitúra. Képzelje csak el a nappalijában, mennyire jól mutatna, egy baráti összejövetel során, egy jó filmnézéssel összekötött borozgatás rajta… Higgye el nem fog ebben a bútorban csalódni, hiszen kifejezettem minőségi alapanyagokból készítették. A krómozott lábak is a luxus dizájnt képviselik és azt tükrözi, hogy ez a bútor egy vagyonba kerülhetett, holott a vásárló bizonyára tudja, hogy közel féláron vásárolható meg nálunk a nagy bútoráruházak árcédulájával szemben. Várjuk szeretettel bútoráruházunkban, és higgye el szívélyesen segítünk Önnek mindenben. Ülőgarnitúrát vásároljon az ülőgarnitúrásnál, hiszen mi csak ezzel foglalkozunk és ebben hiszünk!

mérete: 285 x 170 cm

további ülőgarnitúrák itt találhatóak

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X