Alcludia sarok ülőgarnitúra

259900 Ft

Ágyazható funkcióval és relax fejtámlákkal szerleve még kényelmesebb ülőbútort vásárolhat a megszokottakhoz képest. Nálunk minden ülőbútort ki is próbálhat és ha megtetszik azonnal kérheti a házhoz szállítását is. Szeretettel várjuk a kedves érdeklődését. Gyönyörű eleganciával rendelkezik, megjelenése kifogástalan. Színével idomul a környezetéhez, mely lehet sötétebb vagy világosabb egyaránt. Ülőfelülete minőségi anyagokból készült mely strapabíró is egyben. Jól áll neki a kettős szín világ. Komfortja magas színvonalú fokozva még az állítható relax fejtámláknak köszönhetően. Várjuk kedves érdeklődését, személyesen próbálja ki bútoráruházunkban mihamarabb, amíg van készleten.

Leírás

Alcludia sarok ülőgarnitúra ágyazható funkcióval és relax fejtámlákkal szerleve.

Mérete: 270 x 255 cm

Az Alcludia sarok ülőgarnitúra különösen kedvelt azok körében, akik szeretik a visszafogott mégis elegáns megjelenést. Messziről is árulkodik róla a prémium minőségű kényelem, mely a leg kifinomultabb tervezéssel készült. Az Alcludia sarok ülőgarnitúra anyaga kiváló erősségű és időtálló tartós szövet. Tapintása mégis kellemes és puha. A barnás színárnyalat lehetőséget ad mindenkinek arra, hogy könnyen összeillesszük a lakásunk többi bútorával és színével. Kifejezetten fokozza modernségét a kettős színkombináció, ami egyben el is választja az alsó és a felsőrészt egymástól. Az Alcludia sarok ülőgarnitúra játékossága ezekben az apró részletekben rejlik. Nézzük meg a háttámlák hosszítására szolgáló relax fejtámlákat. Szinte mozdulni sem szeretnénk majd az ülőfelületéről. Különlegessége, hogy úgy forgatjuk, ahogy igazán kielégítőnek és kényelmesnek találjuk magunkhoz alakítva. Ez a lehetőség még a kartámla részeknél is megadatik számunkra, hiszen annak dőlését is beállíthatjuk. Ülőfelületének keménységéről a minőségi habszivacs tömítés gondoskodik. Mélysége és szélessége úgy lett kitalálva, hogy bármilyen korosztály könnyedén mozoghasson rajta.

Az ALCLUDIA ülőgarnitúra praktikai szempontokból is tökéletesen megállja a helyét.

Elég csak az ágyazható szerepét megemlíteni. Milyen egyedülálló lehetőség egy modern ülőgarnitúra esetében, ha még ágyazható is egyben. Nem kell sokat hezitálni abban az esetben, ha az este elhúzódik, mert mindenki jól érzi magát. Egyszerűen és két mozdulattal kihúzható, ágyazható. Mindemellett ott vannak még a biztos állást rögzítő króm lábak tapintatoson majdnem, hogy észrevétlen.

Amennyiben gyerekek vannak a családban, biztos nagy sikere lesz ennek az ágyazhatóságának. Gondoljunk csak bele mekkora élmény a gyermekeknek, ha hancúrozhatnak kedvükre. Mégis amikor eljön az este és a fáradtság úrrá lesz mindenkin az Alcludia sarok ülőgarnitúra megfelelő kényelmet és pihentető alvást fog nyújtani számunkra.

Amikor visszaemlékszünk a gyerekkori emlékeinkre valószínű sokak számára fontos szempont ezeknél az emlékeknél, hogy mennyire volt jó az „ottalvás”. Kinek milyen volt a keménysége vagy a puhasága a fekhelynek!? Mennyi illesztés, rés zavarta álmunk nyugalmát!?…és persze sorolhatnám a végtelenségig.

Az Alcludia sarok ülőgarnitúra egyszerűen tökéletes.

Méret 270×225

elérhetőségünk, címünk itt található

X