Aniela ülőgarnitúra ágyazható

Aniela ülőgarnitúra ágyazható

135900 Ft

Ágyazható funkcióval rendelkező ülőgarnitúra, világos szövettel. Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, várjuk személyesen üzletünkben! Nyitva vagyunk a hét minden napján!A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

Leírás

Elegáns megjelenés: Ez az ülőgarnitúra ágyazható funkcióval kapható, jó választás minden nappaliba.

Az időtlen esztétika jellemzi, a klasszikus és modern berendezéssel stílusosan ötvözhető. A gyönyörűen kialakított fa lábazat jellemzi vonzó színkombinációban. A kiváló minőségű ülőgarnitúra stabil fa alapra épül, mely magas komfort érzést biztosít.

Aniela ülőgarnitúra

Klasszikus kialakításának köszönhetően, a régi stílusú házak, lakások berendezésének partnereként tökéletes választás, mint külsejét, mint színét, formáját, anyagát tekintve. Ismeretségi körömből adódóan nagyon sok ember otthonában megfordulok, így tapasztalhattam meg ennek a kellemes bútornak az eleganciáját és sokszínűségét. Egy idősebb barátnőm zenget nekem ódákat egy  időben arról, hogy viccesen 100 éves bútorai mellé keresne egy azokhoz illő, ám de mégis modern, minőségi, akár az Ő személyiségéhez is jól passzoló , hosszasan olvasgató, elmélkedő „hátsó felét” kiülős időszakaihoz is kényelmes ülőgarnitúrát. Pontosan tudta állandó jövés-menésem közben szemelőt tartva igényeit, vágyai, előbb vagy utóbb biztosan találkozom elképzeléseivel. Őszinte leszek tudatosan vágtam neki ennek az útnak miatta, mert fontos volt nekem is, hogy segítségére lehessek.

Majd mit ad isten, teljesen spontán és véletlen eltévedtem más ügyemből eredően a pomázi ipartelep egyik út menti szegletébe, ahol sok lakberendező, asztalosi, vagy éppen a pomázi bútor outlet üzletbe tekinthettem be, na persze mert dolgom volt ott.

Beléptem egy kellemes és nagy műhely szerű üzletbe, ahonnan halk kellemes zene szűrődött kifelé….már-már hívogatóan csábítva kedves érdeklődő, pontosabban leendő vásárlóit. Alig léptem be oda és éreztem jó helyen vagyok és kiváló nyugalommal biztos voltam abban itt megtalálom Róza néni vágyának megfelelő bútor darabot.

Az a csábító mosoly gondoltam magamban mikor is odalépet mellém a kedves eladó ifjú……persze mondanom sem kell ahogy átadtam Róza néni barátnőm kívánság listáját, azonnal szárnyaltunk boldogan a megoldás felé. Hihetetlen, nem hiszek a szememnek, uram isten….na ennyit bírtam mondani, hiszen….

Az a kiváló bézs szín ,azok a stabil lábak, melyek önmagukért beszéltek, a kedves lekerekített forma, hullámszerű mintázattal amitől kap egy szép ívet, formát, és nem túl széles, ráadásul van egy „láb lógatós”része, de ha ez Rózának nem elég megágyazok neki, ha mégis sokáig olvasna.

Természetesen ahogy a nagykönyvbe meg volt írva, pont jó szélessége, és tömítő anyagának minősége miatt” fenék kiülős” esetekre is alkalmas volt.

Amennyiben megnézné további ülőgarnitúra kínálatunkat kattintson a bordó linkre.

X