Akció!
Antara-fekete-sarokgarnitúra-2016
Antara-fekete-sarokgarnitúra-2016Antara-fekete-sarokgarnitúra-2016Antara-fekete-sarokgarnitúra-2016Antara-fekete-sarokgarnitúra-2016Antara-fekete-sarokgarnitúra-2016

Antara fekete sarokgarnitúra

315900 Ft 209000 Ft

Fekete színben elérhető, minőségi ülőgarnitúra. Ágyazható és ágyneműtartós funkcióval felvértezve. Minőségi szövetből készült a bútor, mely kiválóan alkalmas mindennapi használatra. Vendégágy része gyorsan és könnyen előállítható. Várjuk hívását! Nyitva vagyunk hétfőtől-szombatig! Nyitvatartásunk ideje itt található A kiszállításban tudunk segíteni!

Leírás

Prémium kategóriás fekete ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkcióval szerelve.

kb. mérete: 250 x 170 cm

További akciós sarokgarnitúra itt található

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon.

A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

Prémium kategóriás fekete ülőgarnitúra ez, és most akciós áron kínáljuk számodra. ágyazható és ágyneműtartós funkcióval szerelve kapható.

Ez nagyon hasznos, hiszen nem kell a vendégednek szállást keresnie, ha esetleg már túl késő lenne rá, el tudod szállásolni a nappalidban.

Igen kényelmes akár nap mint nap is lehet rajta aludni, nem kell attól tartani, hogy amiatt mert kanapé nem lesz kényelmes rajta aludni.

Ezt a darabot a német gyártók úgy alkottak meg, hogy kényelmes alvást biztosítson akár minden nap. A színe nagyon elegáns fekete, ez a darab tényleg minden stílussal tökéletesen passzol. A fekete egy örök darab, egy nagyon menő szín.

A mérete: 250 x 170 cm, remek döntés lehet ezt irodába elhelyezni. Hiszen stílusa elegáns, és ha túl sokáig kéne dolgozni van egy kényelmes fekvőhely, ahol álomba szenderülhetünk.

Nem kell helyet keresni az ágyneműnek sem, rendelkezik ágyneműtartóval, amiért megérdemel egy nagy piros pontot.

Ám azért lássuk be a kényelem a legfontosabb, ha kanapét vásárolunk. Ez a darab nagyon kényelmes és a pihentető időtöltés garantált rajta. A gyerekek kedvence lesz ez, hiszen lehet rajta társasozni, de olvasni is. Több száz ülőalkalmatosságot találsz internetes oldalunkon, de itt nem tudsz vásárolni, ahhoz hogy vásárolj, el kell gyere személyesen bútoráruházunkba. Itt szakértő kollegáink készséggel segítenek a döntés meghozásában is.

Az árak a weboldalon feltüntetett és az áruházban kiállított bútorok áraival teljes mértékben azonos, így az akciós ár teljes mértékben megfelel a valóságnak és nem fog meglepetés érni.

Bútorainkat Németországból importáljuk és a hatályos törvény szerinti garancia érvényes a termékre, termékeinkre.

Fontosnak tartjuk elmondani továbbá azt is, hogy az ülőgarnitúrák árai a készlet erejéig érvényesek! Ha megtetszett ez a kanapé, akkor gyere el áruházunkba már ma, ha pedig szeretnél még keresgélni, akkor javasoljuk, tekintsd meg a többi weblapunkon megtalálható ülőgarnitúrát. Az garantált, hogy itt megtalálod a megfelelőt és még a pénztárcád is jól fog járni!

 

X