Akció!
ágyazható u alakú ülőgarnitúra
ágyazható u alakú ülőgarnitúraágyazható u alakú ülőgarnitúraágyazható u alakú ülőgarnitúraágyazható u alakú ülőgarnitúra

Austin outlet u-alakú 1509

389900 Ft 349900 Ft

U alakú ülőgarnitúra, zsákszövet anyagból. Ezt az anyagot nagyon sokan keresik különlegesen jó tartóssága miatt. Ágyneműtartós, és ágyazható résszel is rendelkezik a bútor. Várjuk érdeklődését mindennap! Az ár most akciós ár, mely a készlet erejéig érvényes!

Leírás

Austin outlet u-alakú ülőgarnitúra zsákszövet huzattal, ágyazható és ágyneműtartós kivitellel.

Nagyon kényelmes és igényes kialakítású bútor. Nálunk outlet áron tud vásárolni garnitúrát. Kérem vegye figyelembe az árainkat és tekintse meg személyesen a kiállított bútorainkat, amelyeket azonnal megvásárolhat személyesen. Nem kell várakozni a gyártási procedúrákra heteket, hónapokat… Nálunk minden kiállított ülőgarnitúra azonnal megvásárolható és szállítható. Várjuk szeretettel Önt is! Egy ilyen minőségi u alakú ülőgarnitúra mindenkinek nagyszerű választás, családosok körében különösen népszerű választás egy ilyen jó méretű u alakú ülőgarnitúra. Ahogy az látható a fotókon három helyen is magasított a fejtámla, így még kényelmesebb a pihenés. Minőségi króm lábakkal rendelkezik az Austin outlet u alakú ülőgarnitúra.

Az ágyazható részt sokan csak alkalmi alvásra használják, de arra is volt példa már, hogy valaki kisebb lakásba választotta állandó alváshoz. Kényelmes ülőrésszel rendelkezik a bútor, minőségi habszivacsok kerültek bele, melyek nagyon ideálisak a mindennapos használathoz hosszútávon.

Címünk, elérhetőségünk

Fontos információ még, megkönnyítve ezzel a döntést, hogy az egész ország területén vállaljuk a nálunk vásárolt bútorok kiszállítását. Ezt megbízható kiszállító partnereinken keresztül tudjuk teljesíteni viszonylag rövid határidővel. Amennyiben budapesti vagy Budapest környékére kellene szállítani a bútort, úgy általában 2-4 napon belül tudjuk teljesíteni. Ha távolabbi kiszállításról lenne szó, azt 10 napon belül tudjuk vállalni az esetek nagy részében.

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

Azért is érdemes ellátogatni pomázi üzletünkbe, mert a helyszínen kb 180-200 db ülőbútor van kiállítva, így biztosan fog találni olyat ami nagyon jól illik a nappalijába, vagy akár a kisszobába. Kérheti kollégáink segítségét is a választáshoz, hiszen sok éves tapasztalatukkal jó eséllyel tudnak Önnek segíteni. Figyelje akciós kínálatunkat, hiszen ezeket a darabokat általában az átlagosnál gyorsabban tudjuk értékesíteni.

Vásároljon magának, vagy családjának egy igazán jó minőségű bútort, akár már ma! Várjuk megkeresését!

X