Akció!
B21 U-alakú ülőgarnitúra
B21 U-alakú ülőgarnitúraB21 U-alakú ülőgarnitúraB21 U-alakú ülőgarnitúraB21 U-alakú ülőgarnitúra

B21 U-alakú ülőgarnitúra

369000 Ft 219900 Ft

B21 U-alakú ülőgarnitúra. Nagyon kényelmes és azonnal szállítható állapotban várja a kedves vásárlókat. Nálunk minden ülőgarnitúra azonnal megvásárolható és szállítható. Kérem vegye figyelembe, hogy ár/érték alapján nagyon népszerű bútorról lévén szó a készlet véges lehet. Mindenben a segítségére leszünk, keressen minket bátran!

Mérete: 350 cm széles x 195 cm jobb oldal x 175 cm bal oldal

Leírás

B21 U-alakú ülőgarnitúra zsákszövet huzattal és prémium kategóriás Német habszivaccsal.

Ha szereted a kényelmet, akkor ez a B21 U-alakú ülőgarnitúra a legjobb választás zsákszövet huzattal és prémium kategóriás Német habszivaccsal van ellátva. A zsákszövet azért jó mert hosszú évtizedeken át megőrzi remek kinézetét és a foltok is jól kijönnek belőle. Ez a legjobb választás akkor is, ha nagy a család vagy ha a baráti köröd igen széles és sokszor jönnek látogatóba hozzád. Nem éri meg egy kanapén spórolni, hiszen több évtizedre vásárol az ember, akkor mikor egy ilyen darabot megvásárol.

Remek ötlet egy ilyet elhelyezni a szórakozó helyekbe is. Az tuti, hogy csak emiatt is sok lesz a visszatérő vendéged. Nagyon jól kombinálható más bútorokkal is, hiszen a színe sötétebb így nem kell cserélni a többi bútort, csak azért mert ülőgarnitúrát vettél. A szobát kifesteni sem kell, hiszen jól illeszkedik a sötétebb színekhez, de a világosabb falszínekkel mutat csak igazán szuperül. Ha hosszú napod volt a munkában és szeretnél pihenni, akkor ez az a hely, ahol megteheted, ezen a kanapén a pihenés garantálva van.

Nagyon kényelmes és nagyon jól néz ki, és ami a legjobb azonnal szállítható állapotban várja a kedves vásárlókat. Weboldalunkon több száz kanapét tudsz megtekinteni és miután szemügyre vetted őket, és megtetszett egy vagy több megéri ellátogatni áruházunkba, ahol személyesen is ki tudod próbálni ezeket. Nálunk minden ülőgarnitúra azonnal megvásárolható és szállítható minőségi Német darab. Azt mindenképp vedd figyelembe, hogy ár/érték alapján nagyon népszerű bútorról lévén szó a készlet véges lehet, és hamar lecsapnak rá.

Mindenben a segítségére leszünk, keress minket bátran telefonon vagy személyesen! A telefonos elérhetőségeink fenn vannak az oldalon, de itt megtalálod a címünket és a nyitvatartási programunkat is. Méretei a képen látható kanapénak: 350 cm széles x 195 cm jobb oldal x 175 cm bal oldal. Ha sikerült felkelteni az érdeklődésed ne habozz, látogass el áruházunkba már a mai nap folyamán!

Mérete: 350 cm széles x 195 cm jobb oldal x 175 cm bal oldal

további akciós ülőgarnitúrák itt találhatóak

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.
További u alakú ülőgarnitúrákat itt talál

X