bőr sarokgarnitúra
bőr sarokgarnitúrabőr sarokgarnitúrabőr sarokgarnitúra

Bali bőr sarokgarnitúra

319900 Ft

Fekete, valódi bőr sarokgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartós kivitel. Eszméletlenül kényelmes bútor. jöjjön el és próbálja ki személyesen.

Leírás

Bali bőr sarokgarnitúra, a mágikus isteni érintés

Az Ízek, imák, szerelmek című amerikai romantikus film világsikere óta nincs az a nő, aki ne vágyna Balira, amely Indonézia leghírhedtebb vidéke, sőt: az Istenek szigete. Senki sem álmodhatott volna meg tökéletesebb nevet ennek a kanapénak: Bali bőr ülőgarnitúra. És senki sem akarhat ennél többet az otthonába: ízeket, beteljesedő imákat és szenvedélyes szerelmet.

Amikor a filmben Julia Roberts Balin keresi a lelki békét, az önmagáról tanulásba egy felkavaró, viharos szerelem robban be…

Javier Bardem. Ilyen lesz a Te életeben ez a kanapé. A szenvedély és az egzotikus természet egymásba forrása ugyanis Bali. Ez az a mágikus hely, ahol halványzölden ringatózó rizsföldek, kilométerhosszú, pálmákkal szegélyezett strandok, dzsungelben megbújó falvak valamint gazdag növény- és állatvilág teszi filmszerűvé a mindennapokat. Az istenekben és szellemekben a mai napig hívő balinézek a szigeten magasodó vulkánokat az istenek lakhelyének tartják.

Ki ne akarná ezt az otthonában átélni?

Legyél Te is balinéz, igézd meg a hozzád látogatókat, varázsold el a luxuseleganciával vendégeid, akik nemcsak egzotikus kalandozás, de a meghitt, önfeledt családi, baráti pillanatok örömemlékeivel térnek majd haza. Legyen a Bali bőr sarokgarnitúra a Te otthonod feketén magasodó vulkánja!

A Bali bőr ülőgarnitúra az a sarokkanapé, amely nemcsak egy vadregényes világot, hanem az otthon biztonságát és melegségét is megteremti környezetében. Ébenfekete, valódi, minőségi bőr, ám eleganciáján túl praktikus is, hiszen ágyazható és ágyneműtartós. Nem is kell több egy igazán különleges kalandhoz: láss világot a Balival, jöjjetek össze egy filmnézésre a csajokkal, mesélj a vadregényes tájakról a gyerekeknek, vagy csaj bújjatok össze és érezzétek egymást a szerelmeddel. Ezen a kanapén garantáltan különleges élmények várnak!

Ha máris megigézett a Bali bőr sarokgarnitúra, ne is várj sokat! Várjuk hívásod, de online is kereshetsz minket: máris le tudod foglalni a sarokkanapédat. Sőt, megnézheted személyesen bemutatótermünkben is, ahol munkatársaink nemcsak örömmel látnak, és vezetnek körbe. Értékes tanácsokkal szolgálhatnak egy valódi bőrkanapé kezeléséről, tulajdonságairól és a minőségmegőrzés érdekében szükséges ápolási praktikákról is. Ne habozz, mert Indonézia világa nem adatik meg minden otthonban: váltsd meg a jegyed az Istenek Szigetére és éld át a varázslatot!

Méret: 230×170 cm

X