Cecil, Barna sarokgarnitúra XXl 2017
Cecil, Barna sarokgarnitúra XXl 2017Cecil, Barna sarokgarnitúra XXl 2017

Cecil, Barna sarokgarnitúra XXl 2017

289500 Ft

Jobbra balra szerelhető ottomán résszel, kényelmes ülőfelülettel, erős kiváló minőségű szövettel.

mérete: 290 x 180 cm

Az akció a készlet erejéig érvényes…!

Leírás

Barna zsákszövet sarokgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben.

Jobbra balra szerelhető ottomán résszel

mérete: 290 x 180 cm

Az akció a készlet erejéig érvényes…!

Várjuk szeretettel ülőgarnitúra outlet áruházunkban!

Túl világosnak tartja a lakását? Szeretne egy kis kontrasztot vinni a nappalijába?

Szereti a sötét színeket és az elegáns bútorokat? Akkor válassza ezt a sarokgarnitúrát és nem fog csalódni!

A Cecil sarokgarnitúra XXL minden nappaliba harmóniát visz megnyugtató, meleg színeivel. A bőr hatású barna szövet a vázon, karfákon és díszpárnákon eleganciát visz a bohókás nappalikba is, ezzel jól tükrözve a tulajdonos sokszínűségét. A szürkén márványozott fekete zsákszövet ülőrész pedig megfelelően tartós, így nyugodtan tervezhet hosszú távra ezzel a sarokgarnitúrával.

Huzata könnyen tisztítható, ráadásul lábakon áll, így kevésbé sérül a szövet a sarokgarnitúrán.

A bőr részt viszont érdemes ápolni, hogy sokáig élvezhessük fényét és puhaságát. Méreteinél fogva sokan és kényelmesen elüldögélhetnek rajta, így nyugodtan szervezhetünk nagyobb eseményeket otthonunkba. Sokan azért nem mernek ilyen kialakítású sarokgarnitúrát venni, mert jobbos vagy balos kivitelű, és nem tudják elhelyezni a lakásban. Emellett a sarokgarnitúra mellett szól az is, hogy ez a sarokgarnitúra mindkét irányba szerelhető, így bármely nappaliban találhatunk neki megfelelő helyet. Pozitívuma ezek mellett, hogy ággyá alakítható és ágyneműtartóval is rendelkezik. Így az egy szobás lakásokban könnyen hálószobává alakíthatjuk a nappalinkat és kényelmesen pihenhetjük ki magunkat este vagy akár egy délutáni csendes pihenő során is.

Most ráadásul rendkívül kedvező áron juthatunk hozzá ehhez a sarokgarnitúrához a pomázi ülőgarnitúra outletben. Ezért az árért érdemes akár messzebbről is ide utazni, hiszen a benzinköltség a töredéke annak a különbségnek, ami ez az ár és egy másik bolt árai közt van. Eladóink mindig készséggel segítenek a legalkalmasabb ülőgarnitúra kiválasztásában és mindig számíthatunk tőlük egy kedves mosolyra. Ez pedig nagy érték a mai rohanó világban. Szóval ne habozzon, válasszon minket, válassza a minőséget, válassza a kényelmet! Ígérem, nem fog csalódni!

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

bútoráruház nyitva tartás, elérhetőség

X