Bastia ülőgarnitúra
Bastia ülőgarnitúraBastia ülőgarnitúraBastia ülőgarnitúraBastia ülőgarnitúraBastia ülőgarnitúraBastia ülőgarnitúraBastia ülőgarnitúra

Bastia ülőgarnitúra

249000 Ft

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.+

Leírás

Bastia ülőgarnitúra zsákszövet huzattal

prémium kategóriás habszivaccsal kialakítva.

Nagyon kényelmes bútor és személyes tapasztalat alapján jó tartós alvásra is. Ágyazható és ágyneműtartó funkciókkal szerelve.

Nálunk az ülőgarnitúrák azonnal szállítható állapotban vannak, így nem kell várnia az elkészítésére.

mérete: 260 x 180

Ha valami tartós ülőgarnitúrát keresel megfizethető áron, akkor a Bastia ülőgarnitúra zsákszövet huzattal prémium kategóriás habszivaccsal kialakítva a megfelelő választás. Nagyon kényelmes bútor és személyes tapasztalat alapján jó tartós alvásra is.

A zsákszövet a garancia arra, hogy még sok év múlva sem fog kopni vagy csúnyulni a huzata.  Ágyazható és ágyneműtartó funkciókkal szerelve érkezik hozzád. Így ha váratlan vendéged érkezne akit el kell szállásolni nem kell a matracot fújni. Kényelmes fekvőhelyet tudsz biztosítani a vendégednek. Nem kell attól félned, hogy nem fog tudni rajta aludni vagy, hogy kényelmetlen lesz rajta az éjszakája. Színe miatt jól megy a vidám hangulatú nappalikba, de az elegánsabb nappalikban is megállja a helyét. Nagyon kényelmes, ami lássuk be egy kanapé esetében fontos kell, hogy legyen. egy fárasztó munkanap végén jól fogod magad érezni rajta, kellemesen el tudsz majd lazulni rajta.

Ha szereted a társaságot, akkor is megéri egy ilyen darabot beszerezni, hiszen ezen több ember is kényelmesen le tud ülni és egy pohár mellett el lehet beszélgetni rajta.

Ha kanapét vásárolsz nem éri meg az első mellett leragadni, nézz meg több darabot is és csak eztán szánd el magad. Nálunk több százat tudsz megtekinteni és kiválasztani a megfelelőt. A legjobb minőségi német bútorokat kínáljuk eladásra immár sok éve már. Nálunk az ülőgarnitúrák azonnal szállítható állapotban vannak, így nem kell várnod az elkészítésére. A mérete: 260 x 180. Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradj le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk. Abban is tudunk segíteni, hogy hogyan hova kéne elhelyezni az adott kanapét illetve abban is, hogy illik e az adott nappalihoz a kiszemelt darab. Lakberendezésben is jártasak vagyunk, ügyfélszolgálatunkat telefonon is utol lehet érni az internetes oldalunkon is feltüntetett számon. Ne habozz várunk személyesen is bútoráruházunkba, látogass el hozzánk már a mai napon!

Az akció a készlet erejéig érvényes!

Ágyazható változata: 249,900 Ft

X