BennyS ülőgarnitúra
BennyS ülőgarnitúraBennyS ülőgarnitúraBennyS ülőgarnitúraBennyS ülőgarnitúraBennyS ülőgarnitúraBennyS ülőgarnitúra

Benny sarokgarnitúra

249900 Ft

Kellemes tapintású, plüss szövetből készült sarokgarnitúra. Ágyazható funkcióját könnyen elő tudjuk állítani, ha szükséges plusz fekhelyet kialakítani. Világos krémszínű szövete rendkívül népszerű vásárlóink körében. Ideálisan puha az ülőrész, és a háttámla is remekül tartja hátunkat! Itt nyugodtan hátradőlhet, és élvezheti a pihenést! Szeretettel várjuk érdeklődését!

Leírás

Jelenleg csak balos állásban kapható!

Benny sarokgarnitúra plüss szövettel borított német minőségi bútor, ágyazható funkcióval.
Nagyon finom tapintású anyag, amelyen érezhető a minőség és az elegancia.

Nézze meg áruházunk kínálatát!

“Mellékutca, kis rezsi, az árat olcsóbbá teszi”

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

Ha sokat számít neked a minőség és az elegancia, akkor ez a megfelelő kanapé számodra! Plüss szövettel borított német minőségi sarokgarnitúra, ülőgarnitúra ez és ágyazható funkcióval is el van látva. Jöhetnek a vendégek, jöhetnek a bulik mindig lesz a tarsolyodban két kényelmes fekvőhely. Ez lássuk be sokszor felbecsülhetetlen tud lenni, főleg mikor késő éjszaka kéne a vendégednek szállás után járni.

Nagyon finom tapintású anyagból lett megvalósítva, amelyen érezhető a minőség és az elegancia. Ez a krém szín tökéletesen fog illeni a Te nappalidba is. de elhelyezhető a hálóba is, hiszen tökéletesen alkalmaz mindennapi alvásra is, minden nap ágyazható. Eleganciát sugároz, amelyet látva a hozzád betérők is ilyet szeretnének majd. Ám ez nem biztos, hogy lehetséges, hiszen nagyon kevés darabot hozunk hazánkba, német minőségi kanapé ez, amire gyorsan le kell csapni.

Meglátod jó érzés lesz egy eseményekkel teli napot követően ezen pihenni, de a baráti beszélgetések tökéletes helyszíne is lehet. s hogy mi az oka annak, hogy ilyen jó áron tudjuk kínálni? A válasz a következő: “Mellékutca, kis rezsi, az árat olcsóbbá teszi” . weblapunkon több száz kanapét tudsz megtekinteni és mindegyikhez több képet is csatoltunk, hogy még egyszerűbb legyen a kedves érdeklődőnek megtalálni a nagy őt. Nem éri meg elkapkodni a kanapé vásárlást, hiszen egy jól kiválasztott darab egy életen át kiszolgálhat. Nézd meg áruházunk kínálatát, gyere el hozzánk személyesen! 18 óra után és egyéb későbbi időpontokban kérünk telefonon jelezd érkezésed,

így akár szombaton is érkezhetnek esti időpontban a kedves vevők.
Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradj le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk.

Annak aki szeretne minőségi bútorhoz jutni péztárcabarát áron itt a helye. Sok éves szakmai tapasztalatunk kanapé árusítás terén a garancia a számodra hogy a pénzedért minőséget kapsz! Ne habozz, nézz be hozzánk már ma!

X