Bergen sarokgarnitúra
Bergen sarokgarnitúraBergen sarokgarnitúraBergen sarokgarnitúra

Bergen sarokgarnitúra

259900 Ft

Meleg, kedves, barátságos külsőjével hívogat bennünket egy szelíd pihenésre. Puhasága szövet anyagának és a habszivacs tömítő anyag tartós megbízhatóságának köszönhető. Színvilága sötét ezért világosabb árnyalatokhoz ajánljuk. Kartámlái lezárják a bútort így kuckósban érezhetjük magunkat, kedvenc könyvünk társaságában hosszabb időre is kiváló támaszkodást adnak. Könnyedén ágyazható, lábai elbírják stabilan állnak.

Leírás

Bergen sarokgarnitúra

Ránézésre egy roppantul kedves, barátságos bútort láthatunk. Meleg színével egy barna mackóra emlékeztet bennünket, akihez odabújva melegségre, pihenésre lelhetünk. Az Bergen sarokgarnitúra éppen egy ilyen típusú és adottságokkal felszerelt bútor. Formája a klasszikus világot idézi számunkra, ám praktikáit tekintve igen távol áll a régi típusú bútorok világától. Tekintsük meg jobban, fedezzük fel mit nyújthat számunkra az Bergen sarokgarnitúra. Kezdjük azzal, hogy sarok formájának köszönhetően házunk, lakásunk csendesebb, akár fénytelenebb szegletében is megállja helyét. Persze nappalink önálló bútora is lehet, mely életünk központi színtere, könnyen válik majd otthonunk ékszerérvé díszítve egy dohányzóasztalkával netán, egy csodaszép süppedős szőnyeggel. Különösen jól mutathat világosabb falszínek, bútortársak mellett, ámbár ez mindenkinek személyes ízlésére van bízva.

Bergen sarokgarnitúra szövet anyaga magas minőséggel és kopásállósági szinttel bír, mivel általában hosszabbtávra tervezünk ezen bútorokkal igazán fontos lehet. Ugyanez vonatkozik a belső tömítőanyag, azaz a habszivacs minőségére, mely nem süpped be az idő előrehaladtával, attól nem kell tartanunk, hogy eldeformálódik, elhasználódik. Ülőfelületének kényelme így kifogástalanul lesz komfortos. Mélysége és szélessége tökéletes arányban van egymással, jól kezelhető az idősebb korosztály számára is. Ülő és háttámla része kellemes keménységű és megfelelő dőlés szöge jól megtámasztja hátunkat. Emellett még rendelkezik relax fejtámla funkcióval, amit igazán saját kényelmünk és igényünk szerint hajlíthatunk fejünk alá. Kartámlái szépen lezárják a bútor mindkét oldalát, ráadásként még iránya is alakítható, azaz hosszított része kerülhet a bal, illetve a jobb oldalára is. Szegélyek mentén lévő varrásai szépen ékesítik küllemét.

Nagyszerű tulajdonságait kiemelve egyik legszuperebb az ágyazhatósága. Miképp lehetséges ez? Egyszerűen szinte fél kézzel átalakíthatjuk, így egy méretes ágyra teszünk majd szert, ahol vendégeink, barátaink bármikor nyugovóra térhetnének. Ágyneműtartó része partnerünk lesz ebben, kényelmesen bekészíthetünk egy ágynemű készletet a váratlan alkalmakra, így nem jövünk majd zavarba. Króm és széles lábai maximális és kitűnő támaszt biztosítanak számunkra.

Hibátlan választás, egyedülálló kényelem, könnyen kezelhető praktikumok.

Készlet erejéig várjuk bútoráruházunkban.

Méret: 265 X 175

 

X