Akció!
Big Sofa 2017 kanapé párnákkal és rugós kárpitozással
Big Sofa 2017 kanapé párnákkal és rugós kárpitozássalBig Sofa 2017 kanapé párnákkal és rugós kárpitozássalBig Sofa 2017 kanapé párnákkal és rugós kárpitozássalBig Sofa 2017 kanapé párnákkal és rugós kárpitozássalBig Sofa 2017 kanapé párnákkal és rugós kárpitozással

Big Sofa kanapé

239000 Ft

Egyedi szövetből készült kanapé, kényelmes párnákkal. Barna színben kapható, a készlet erejéig. Outlet áruházunkban gyakran cserélődik a választék, nálunk kb 200 ülő bútor érhető el, és általában pár darab van mindegyik termékből! Hétvégén is elérhetőek vagyunk!

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Big Sofa kanapé párnákkal és rugós kárpitozással

Szuper nagy kanapé igazi luxus kivitelben! Nagyon speciális szövettel, hiszen ez nem bőr, nem is műbőr, vagy ilyesmi, hanem egy speciális szövetféle, ami nagyon tartós és finom tapintású. Minden tekintetben az otthona ékessége lehet ez az óriás kanapé, mert hiszen ez a bútor tuti nem egy tucat termék… Látogasson el személyesen ülőgarnitúra outlet áruházunkba, várjuk nagy szeretettel!

mérete: 285 x 107

áruházunk elérhetősége:

 

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

 

X