Big sofa kanapé párnákkal együtt
Big sofa kanapé párnákkal együtt

Big sofa kanapé

189990 Ft

Erős zsákszövetből készült kanapé, nagyon nagy és kényelmes ülőfelülettel. Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról! A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek. Várjuk hívását!

Nevéből is adódóan egy különleges, nem hétköznapi bútor. Kialakítása és formavilága rendkívül színes és ötletes. Nagyságának köszönhetően abszolút komfortos. Zsák szövet anyaga egy roppant ellenálló materiál mely kiállja az idő által okozott kopás megpróbáltatásait. Párnái puhák, könnyen illeszthetőek saját elképzelésünk és testhelyzetünk szerint.  Támaszkodása nagyszerű, mélysége és szélessége egyedi méretekkel bír.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Zsákszövet szövettel kárpitozott rugós óriás kanapé.

Mérete: 300 x 140 cm

Nagy a család és egy olyan kanapét keresel, amin mindenki kényelmesen el tud férni? Nos, ez esetben ez a darab a megfelelő választás! Zsákszövet szövettel behúzott óriás kanapé ez, párnákkal együtt megvásárolható pomázi bútoráruházunkban! A legjobb választás ez a Tv nézéshez is, hiszen kényelmesen bele lehet ülni és élvezni a műsort. De ha csak olvasni vagy laptopozni szeretnénk akkor is ez lesz a legjobb választás. a német gyártók nagy odafigyeléssel alkották meg és dolgozták ki a  formavilágát és ez meg is látszik stílusos kinézetén.

A modern lakások dísze lesz, mérete: 300 x 140 cm. A párnáknak köszönhetően te úgy  helyezkedsz el ahogy szeretnél a kényelmes pozíciót biztosan meg fogod találni.

A színe miatt a legtöbb nappaliba jól illik, elegáns hangulatot kölcsönöz majd. Ez egy olyan darab ami nem megy ki a divatból sohasem, bármikor, bármilyen nappaliban szuperül mutat. A remek minősége miatt ez egy örökös darab, nem csúnyul még az évek múlásával sem, nagyon erős.

A tisztán tartása illetve karban tartása is gyerekjáték, ha netán foltot hagynánk rajta nem kell kétségbeesni, az otthon található tisztító szerekkel is könnyen eltávolítható a folt. A nálunk kapható 9sszes bútorra érvényes ez, hiszen a mai világban senki sem szeret tisztítóhoz járni, otthon egyszerűen te magad is megtudod oldani a tisztítását. Az ár a készlet erejéig érvényes, árváltozás jogát mi nem tartjuk fent!

Ha valami kérdésed adódna, ne habozz tárcsázni az ügyfélszolgálatunkat, ennek számát megtalálod weblapunkon, ahol az áruházunk címét és nyitvatartási programját is el lehet olvasni és le lehet jegyezni. Munkatársaink rendelkeznek lakberendezési tapasztalattal, így e téren is tudnak segíteni, de az asztalosság terén is jártasok.  Minden kanapé leírás mellé csatolunk néhány képet is, hogy még pontosabb képed legyen az adott darabról, s ezzel is megkönnyítsük a döntésed. A legjobb ár érték arányt kínáljuk a piacon és szeretettel várunk téged is! válassz minket bizalommal!

további bútoraink

 

X