BL0606 fekete sarokgarnitúra ágyneműtartóval
BL0606 fekete sarokgarnitúra ágyneműtartóvalBL0606 fekete sarokgarnitúra ágyneműtartóvalBL0606 fekete sarokgarnitúra ágyneműtartóval

fekete sarokgarnitúra ágyneműtartóval BL0606

425900 Ft

Fekete, prémium minőségű műbőr sarokgarnitúra ágyneműtartóval.

mérete kb. : 280 x 230 cm

Krómozott lábaival ez a sarok ülőgarnitúra egészen biztosan az otthona dísze lesz, amire tuti mindenki irigykedni fog, hiszen ilyen bútort valóban csak Németországból lehet beszerezni, ( ahogy mi is tettük ) a prémium kialakítás minden tekintetben helytálló.

Látogasson el személyesen bútoráruházunkban, ahol azonnali készletből tud vásárolni, csak azt vegye figyelembe, hogy áruházunk outlet jellege miatt minden típusú bútorból csak korlátozott darabszámot tud fenntartani… Jelenlegi ülőgarnitúra készletünk különböző típusú garnitúrákból kb.: 220 db.

Leírás

 

Fekete, prémium minőségű műbőr sarokgarnitúra ágyneműtartóval.

Ez egy olyan darab ami köré megéri kiválasztani a nappali többi bútorát is. Természetesen ha már be van rendezve, akkor biztos lehetsz abban, hogy ez a darab tökéletesen illeni fog a többi bútorhoz….Hiszen elegáns színnel rendelkezik. Mérete körülbelül: 280 x 230 cm, ami lehetővé teszi, hogy több személy is kényelmesen helyet tudjon rajta foglalni. Krómozott lábaival ez a sarok ülőgarnitúra egészen biztosan a lakásod ékköve lesz, amire garantáltan mindenki irigykedni fog, hiszen ilyen bútort valóban csak Németországból lehet vásárolni, ahogy mi is tettük.  Prémium kialakítás minden tekintetben helytálló, így a kényelem tekintetében is. Sok kényelmi funkcióval rendelkezik így biztos lehetsz abban, hogy a te testednek is kényelmet fog biztosítani, ami lássuk be alapelvárás, ha kanapéról beszélünk. Természetesen a kényelmi funkció mellett a praktikusság is fontos szempont kell, hogy legyen.

Ez a darab rendelkezik ágyneműtartóval, ami jól jön, hiszen nem kell keress külön helyet az ágyneműnek.

Egyszerűen beteszed az erre létrehozott kis tárolóba. Legjobb az, hogy valóban pihentető rajta ülni, nagyon kényelmes pozíciót lehet felvenni ezen a kanapén. Ha nem elég az átlagos, és nem elégedsz meg a középszerűvel, akkor ez az ülőalkalmatosság a legjobb választás lehet. ár érték arány szempontjából a legjobbak vagyunk, és több éve foglalkozunk kanapéárusítással. Weboldalunkon természetesen sok más kanapét s módodban áll megtekinteni melyek mindegyike minőségi darab. Vásárolni ár bútoráruházunkba kell ellátogatni, ahol ki is lehet próbálni az itt kiszemelt darabot / darabokat. Látogass el személyesen bútoráruházunkban, ahol azonnali készletből tudsz vásárolni, csak azt vedd figyelembe, hogy áruházunk outlet jellege miatt minden típusú bútorból csak korlátozott darabszámot tud fenntartani. És elérhető áraink miatt gyakran hamar elkel egy adott darab. Jelenlegi ülőgarnitúra készletünk különböző típusú garnitúrákból úgy kétszázhúsz darab, de ez a szám napról napra csak bővül. ne várj holnapig, nézz be hozzánk már a mai nap!

Itt talál minket:
további sarokgarnitúráink

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X