BL160406 ágyazható ülőgarnitúra
BL160406 ágyazható ülőgarnitúraBL160406 ágyazható ülőgarnitúraBL160406 ágyazható ülőgarnitúraBL160406 ágyazható ülőgarnitúra

BL160406 ágyazható ülőgarnitúra

249000 Ft

Kiváló minőségű sarok-ülőgarnitúra rugós kárpitozással és mosható, azaz könnyedén tisztítható szövettel. Bútoráruházunkban azonnali vásárlásra van lehetőség, tehát nem kell várakozni a bútorgyártásra! Áruházunk outlet jelleggel működik, így az ülőgarnitúrákat nem tudjuk más szövettel rendelni. Az akciós ülőgarnitúrák egyedi darabok, így érdemes mihamarabb lecsapni a kiszemelt garnitúrákra.

Várjuk szeretettel bútoráruházunkban: itt

215 x 260 cm

További akciós ülőgarnitúra itt található
Kategória: Címkék: ,

Leírás

Nem mindegy, hogy azt a kevés pihenésre szánt időt milyen ágyazható ülőgarnitúra töltjük.

Ha szeretnél minőségi darabot kapni a pénzedért ez a képeken is látható remek választás. Kiváló minőségű sarok-ülőgarnitúra rugós kárpitozással, ami garantálja azt, hogy hosszú éveken át ki tudod rajta pihenni magad. Több évtizedre vásárolsz egy ilyenbe befektetve, és ami a legfontosabb jól fogod magad érezni rajta. A foltok miatt nem kell aggódni mosható, azaz könnyedén tisztítható szövettel van ellátva. Német minőséget képvisel, ami elismert szerte a világon. Kedvenc könyvedet olvasva, vagy kedvenc csapatodnak szurkolva vagy bármilyen mást csinálva vagy csak egyszerűen pihenve, elterülve rajta, az biztos, hogy kényelemben leszel.

Nem foglal sok helyet így királyi választás ez panel lakásokba is, ahol oda kell figyelni arra, hogy minél jobbam kihasználjuk a helyet. Hogy segítsük a döntésed minden kanapé leírás mellett találsz néhány képet is az adott darabról. Weboldalunkon több mint 250 darab kanapét találsz, és ez a szám napról napra csak bővül, mind egytől egyig német minőségi darab. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk ülőgarnitúra értékesítés terén és létrehoztuk számodra weboldalunkat, azért, hogy még könnyebben menjen a döntés.

Lássuk be ez egy meghatározó bútor a nappaliban, akár e köré tudod megvásárolni a többi bútort. Épp ezért csak a legjobbat éri meg választani belőle, internetes oldalunkon és áruházunkban csak minőségi német darabokra lelsz, amik nem fognak csalódást okozni és akár egy életen át használhatod őket. Bútoráruházunkban azonnali vásárlásra van lehetőség, tehát nem kell várakozni a bútorgyártásra!

Ez is fontos lehet, hiszen a mai rohanó világban minden perc számít. Áruházunk outlet jelleggel működik, így az ülőgarnitúrákat nem tudjuk más szövettel rendelni. Jó, ha tudod, hogy az akciós kanapék egyedi darabok, így érdemes mihamarabb lecsapni a kiszemelt garnitúrákra. Ennek a képeken is látható BL160406 ágyazható ülőgarnitúrának a méretei: 215 x 260 cm. Nagy szeretettel várunk bútoráruházunkban, ahol a szakképzett kollegáink segítségedre lehetnek a döntés meghozásában!

215 x 260 cm

További akciós ülőgarnitúra itt található

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X