Akció!
Blue Age ülőgarnitúra
Blue Age ülőgarnitúra

Blue Age ülőgarnitúra

259990 Ft

ülőgarnitúra, relax fejtámlával, FSC-tanúsított faanyag,
Lélegző alapanyagok felhasználásával készítették. Nagyon strapabíró PRIMABELLE® mikroszálas szövet.

méretei: 228/274 cm,

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Ha egy strapabíró ülőgarnitúra kéne, akkor ez a legjobb választás.

Relax fejtámlával, FSC- tanúsított faanyag, lélegző alapanyagok felhasználásával készítették.

Nagyon strapabíró Primabelle® mikroszálas szövet, aminek köszönhetően évtizedeken keresztül megőrzi a szépségét. Ám a szépség mellett az egyik legfontosabb szempont, ha kanapét vásárlunk a kényelem. Ennek a darabnak a megalkotói külön figyelmet szenteltek a kényelmi funkciókra is, így te hazaérve gy fárasztó munkás nap után el tudsz terülni rajta és pihenhetsz is.  méretei: 228 / 274 cm, igen kedvelt a panel lakásokban is. Nem kell félteni, hiszen a tisztítása nagyon könnyen megoldható nem kell semmi különös vegyszer, sem egyéb praktika. Klasszikus, letisztult stílusa miatt leginkább a minimalista nappalikban mutat jól, de helyt áll a klasszikus stílusú nappalikban is. azok számára ez a legjobb döntés kik szeretik a kényelmet, de az esztétikum is fontos számukra. Megéri nap mint nap ellátogatni weblapunkra, internetes oldalunkon ugyanis a választék nagyon nagy, de itt nem lehet vásárolni, tájékozódni viszont igen.

Azért nem lehet nálunk online kanapét vásárolni, mert abban hiszünk, hogy a megfelelő kanapét személyesen lehet csak kiválasztani.  Bútoráruházunk szeretettel vár téged és készséggel felelünk az esetleges kérdéseidre is. kollégáink mindegyike ért a lakberendezéshez és jól tudja a választ a kérdésedre, kanapé terén verhetetlenek vagyunk. Nézd meg áruházunk további ülőgarnitúra kínálatát! Fontos elmondani éjjel – nappal 0 – 24h-ig hívható telefonszámunk: 06 30 / 86 22 658. Szeretettel várjuk érdeklődésed a nap bármelyik órájában, mert nálunk te vagy az első, azonnal szállítható bútorokkal várunk outlet áron immár sok éve már! Jó, ha tudod, hogy 18 óra után és egyéb későbbi időpontokban kérem, telefonon jelezd érkezésed. Így akár szombaton is érkezhettek esti időpontban. Csak minőségi stílusos ülőgarnitúrákat találsz nálunk, ezek mind erős strapát jól bíró darabok, kedvező áron kapod ezeket. Szeretettel és a legjobb minőséggel várunk áruházunkba, ne habozz, látogass el hozzánk te magad is, biztosan megtalálod itt a megfelelő kanapét!

Nézze meg áruházunk további ülőgarnitúra kínálatát!

 

éjjel – nappal 0-24h-ig hívható telefonszámunk: 06 30 / 86 22 658

Azonnal szállítható bútorok outlet áron!

18 óra után és egyéb későbbi időpontokban kérem telefonon jelezzék érkezésüket. így akár szombaton is érkezhetnek esti időpontban.

akciós áron megvásárolható

elérhetőségünk, címünk

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X