Borg relax kanapé
Borg relax kanapéBorg relax kanapéBorg relax kanapéBorg relax kanapé

Borg relax kanapé

289900 Ft

Nem tudom eldönteni, hogy fekete, vagy sötét szürke a színe, majd javítod.

Sötét szürke, valódi bőrből készült, szárnyas karfákkal ellátott relax kanapé. A három részre tagolt felületnek köszönhetően az elérhető legmagasabb kényelmi fokozatot nyújtja a kanapé mind a három rajta helyet foglalónak. Állítható fejtámláival az ülés élménnyé válik. Azok számára, akik csakis a maximális kényelemmel érik be…

Kategóriák: ,

Leírás

Borg relax kanapé valódi bőrből

Igazi klasszikusnak mutatkozik, ám csodálatos kinézetű bőr anyaga egyáltalán nem a múltbéli minőségre utal. Formavilága egyszerű és klasszikusnak mondható, ám az anyagának kimagasló minősége, a kivitelezők minden részletekbe elmerülő fantáziája, aprólékos precíz munkája rendkívül magas színvonalat képviseli. Már első pillanatra is érezhető, hogy a bőr anyag, mely egy erős strapabíró, masszív anyag nem a hagyományos. Külleme finom és diszkrét, bársonyosnak tűnik és már tudom, hogy ténylegesen olyan is az érzet amikor hozzáérünk. Nagyon különleges, hiszen amellett, hogy erős anyag, olyan selymesen hűsítően puha, hogy én még nem találkoztam ekkora kettősséggel. Zseniális megoldás ahogyan selymességét és hűsítő érzetét megtudta őrizni.

Nem kérdés, hogy kivitelezőink a legnagyszerűbbet alkották meg a BŐR kanapéval.

Színe egy kicsit tompított fekete, mely nagyszerűen és könnyen illeszkedik mindenféle árnyalathoz, bútorokhoz, falszínhez, szőnyeghez……mindenhez.

Tökéletesen alkalmazható egy exkluzív, tágas hálószobába, ahol esténként megpihenhetünk rajta, avagy éppen, amikor kikapcsolódni készülünk, és öltözködünk egy szuper pakolós hely.

Amennyire a hálószoba társa, annyira rendhagyó egy csinos iroda várótermében, vagy az ügyfélfogadó térben. Abból indulok ki, hogy ha várakozni kell én is szívesebben ücsörgők egy kényelmes fotelben, vagy bőr kanapén, mint egy sima széken. Mást tükröz, mást árul el a hely színvonaláról.

Otthonunkban egy csendesebb szegletben is betöltheti a teret, ám a nappali közepének is egy mutatós bútora lehet a BŐR kanapé. Idősebb korosztály igazán kedvelni fogja a magas oldalt lévő kartámaszát, hiszen kényelmesebb lesz számukra az olvasgatás, délutáni szendergés.

Fiatalabbak esetében persze minden átbulizott éjszakán a helyvadászaté lesz a főszerep, ahogy egy kedvenc sorozatunkban is szerepelt már ilyen jellegű történet.

És marad a középkorúak csoportja, akik egy fáradt nap végeztével szívesen töltik kedvesükkel az estét kényelmesen, meghitt zenével a háttérben, például egy finom bort kortyolgatva. Háttámláinak magasítható kivitele megadja a tökéletes támaszkodást ehhez a pillanathoz, érzéshez. Rajtunk múlik miképp használjuk.

A készlet erejéig várjuk érdeklődőinket bútoráruházunkban személyesen.

Méret:

X