Akció!
BP u-form ülőgarnitúra
BP u-form ülőgarnitúraBP u-form ülőgarnitúraBP u-form ülőgarnitúraBP u-form ülőgarnitúraBP u-form ülőgarnitúraBP u-form ülőgarnitúra

Budapest u-form ülőgarnitúra

335900 Ft 239900 Ft

BP u-form ülőgarnitúra ágyazható funkcióval. Térbehelyezhető ülőgarnitúra, ami azt jelenti, hogy ennek a bútornak a hátsó része is szövettel van behúzva. Az ágyazható vendégágy kifejezetten praktikus. Megjelenése kifejezetten igényes és esztétikus, minőségi alapanyagok felhasználásával készült bútor. Minden tekintetben a bútor ár/érték aránya nagyon kedvező. Várjuk szeretettel bútor outlet áruházunkban.

Leírás

Budapest u-form ülőgarnitúra ideális választás, ha szereted a minőségi, igényes kanapékat.

Nagyon kényelmes és sokan helyet tudnak raja foglalni, ágyazható funkcióval is rendelkezik, ami külön piros pontot érdemel. És nem ez az egyetlen piros pontot érdemlő tulajdonsága, térbe helyezhető ülőgarnitúra, ami azt jelenti, hogy ennek a bútornak a hátsó része is szövettel van behúzva. Nagyon jól mutat a világosabb színű falakkal rendelkező nappaliban, a barna szín eleganciát és barátságos érzést nyújt. Az ágyazható vendégágy kifejezetten praktikus, abban az esetben, ha nem szeretnénk a vendégeinket felfújható matracon elszállásolni. Sőt ha szeretnéd akár mindennap be is ágyazhatod, nagyon kényelmes alvást biztosít ez a kanapé.  Megjelenése kifejezetten igényes és esztétikus, minőségi alapanyagok felhasználásával készült bútor.

Jól illik a régebbi bútorokhoz is, hiszen ez a barna szín retro érzést kölcsönöz neki. De mi a legfontosabb, ami mellette szól? A legfontosabb tulajdonsága miatt, ami emellett szól az, hogy kényelmes, jó rajta heverészni. Ez a legfontosabb, ha kanapét vásárolunk. Megéri ezt a darabot irodába tenni, hiszen elegáns és kialakítása is lehetővé teszi ezt. Ha sokszor annyi munka van, hogy csak éjjel tudnál haza menni? Akkor a legjobb döntés egy ilyen kanapét elhelyezni az irodában és akár ott is töltheted az éjszakát, másnap frissen tudod folytatni a munkád. Minden tekintetben a bútor ár / érték aránya nagyon kedvező, csak nálunk találsz német bútorokat ilyen alacsony áron.

Weboldalunkon több száz darabot tudsz megtekinteni, így könnyen tudod kiválasztani azt, amelyik valóban jó neked. honlapunkon nem lehet vásárolni, ez amiatt is van, mert szerintünk online nem lehet kanapét vásárolni, fontos az, hogy személyesen is lássuk és kipróbáljuk, azt mielőtt lakásunkba kerülne. Várunk szeretettel bútor outlet áruházunkban, ahol ez a BP u-form ülőgarnitúra is ott van és azonnal elvihető. A sok éves tapasztalat kanapé értékesítés terén és a jó árak csak két érv, hogy miért is éri meg minket választani! Ne feledd, akciós áron tudsz vásárolni nálunk!

BP u-form ülőgarnitúra

Akciós áron tud vásárolni nálunk!

 

további termékeket itt talál bútoráruházunkban

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X