Cand XXL U-alakú ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartós
Cand XXL U-alakú ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartósCand XXL U-alakú ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartósCand XXL U-alakú ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartósCand XXL U-alakú ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartósCand XXL U-alakú ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartósCand XXL U-alakú ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartósCand XXL U-alakú ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartós

Cand XXL U-alakú ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartós

319000 Ft

Ez a bútor sérült, jelenleg nincs készleten! A sérülés mentes ára 249.900 Ft

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, akciónk a készlet erejéig érvényes! A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

Leírás

Cand XXL U-alakú ülőgarnitúra, habszivacs kialakítással, amely kifejezetten kényelmessé teszi ezt a bútort. Nagyon praktikus, hiszen ebbe a garnitúrába már ágyneműtartót és ágyazható funkciót is szereltek. Az U-alakú garnitúrák császára, hiszen valóban kényelmes és praktikus is. Ezen az ülőgarnitúrán valóban kényelmesen tud tévézni az egész család és nem utolsó sorban “együtt” tud lenni mindenki…

Fontos tudnivaló: Bútor outlet áruházunkban azonnal szállíthatóak a bútorok, amelyek raktárkészletről megvásárolhatóak. Kérem érdeklődjön a bútorok meglétéről, hiszen a bútorok fluktuációja igen magas, így a kiszemelt bútor hamar kifogyhat a készletből. Az áruházunk csak “ülőgarnitúra” bútoráruház, így nálunk valóban magas a kínálat. Jelenlegi készletünk kb. 210 db.

mérete: 345 x 195 cm

további ülőgarnitúrákat itt talál

elérhetőségünk,címünk

Cand XXL U-alakú ülőgarnitúra, habszivacs kialakítással, amely nagyon kényelmessé teszi ezt a bútort. Nagyon praktikus, hiszen ebbe a garnitúrába már ágyneműtartót és ágyazható funkciót is szereltek. Nagyon jól tud ez jönni akkor mikor egy barátot vagy egy rokont kell elszállásolni. Nem kel matracot keresni, nem kell matracot fújni. Az U-alakú garnitúrák királya, hiszen valóban kényelmes és praktikus is.

Ezen az ülőgarnitúrán valóban kényelmesen tud tévézni az egész család és nem utolsó sorban “együtt” tud lenni mindenki.

Nem túlzás azt mondani hogy egy egész család kényelmesen elfér rajta, hiszen U alakjának és méreteinek köszönhetően tényleg mindenkinek jut hely. A baráti beszélgetésekhez is kiváló ülőalkalmatosság, hiszen egymás szemébe tudtok nézni, így igazán őszinte a kommunikáció. A barátaid le lesznek nyűgözve, ha meglátják ezt a kanapét nálad és ők is ilyet fognak akarni a lakásukba.

A habszivacs miatt nagy kényelmet biztosít, egy hosszú jövés menésben gazdag nap után jó lesz ezen pihenni, tévét nézni vagy olvasni. Nagyon jól megy a sötétebb bútorokkal berendezett nappalikba, színe sötétbarna és krém. Több képet is csatoltunk e darabról is, amelyet megtekintve még pontosabb képet kapsz róla. De ha nem menne egyedül a döntés és segítség kéne, bátran tárcsázd ügyfélszolgálatunk, kollégáink készséggel válaszolnak a kérdéseidre is. Természetesen sok más bútort is megtekinthetsz honlapunkon, de a legjobb az ha személyesen jössz el hozzánk és választod ki a legjobbat. Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk kanapé értékesítés terén, minőséget kínálunk kedvező áron!

Szeretettel várunk áruházunkba is, elérhetőségünket illetve a nyitvatartási programunkat megtekintheted internetes oldalunkon.

Jó ha tudod, hogy bútor outlet áruházunkban azonnal szállíthatóak a bútorok, amelyek raktárkészletről megvásárolhatóak. érdeklődj a bútorok meglétéről, hiszen a bútorok fluktuációja igen magas, így a kiszemelt bútor hamar kifogyhat a készletből. Az áruházunk csak “ülőgarnitúra” bútoráruház, így nálunk valóban magas a kínálat, jelenlegi készletünk úgy kétszázhúsz darab. ne habozz, válassz minket, ha kanapéra van szükséged!

X