Akció!
Casey 2+1+1 ülőgarnitúra
Casey 2+1+1 ülőgarnitúraCasey 2+1+1 ülőgarnitúraCasey 2+1+1 ülőgarnitúraCasey 2+1+1 ülőgarnitúra

Casey 2+1+1 ülőgarnitúra

899000 Ft 599900 Ft

Motorosan állítható Casey 2+1+1 ülőgarnitúra bőrből. Akkumulátorral is állítható dőlésszög, így akár konnektortól távol is használható. Olyan érzés ebben ülni, mintha egy luxus business osztályon foglalt volna helyet.

Kategória:

Leírás

CASEY 2-1-1 bőr ülőgarnitúra

Előkelő megjelenése őszintén magával ragadó.  Különlegessége másságában rejlik, mert ránézésre sem az a hétköznapi értelemben vett ülőgarnitúra. Inkább egy bútor családnak mondanám, mely hódol a prémium minőségnek és színvonalnak. Anyagának nívója sem mindennapi. Bőr kivitelezése igazán magához vonzza azt a célközönséget, akinek a bőr az előkelőséget, a kifinomult ízlést, és az elegáns megjelenést nyújtja. A CASEY 2-1-1 bútor család, amennyire tökéletesen illeszkedik egy tágas, kandallóval átmelegített, süppedős puha szőnyeggel terített nappalihoz, olya annyira passzol egy szolid irodához egyaránt. Színe sötét fekete, ami bármilyen környezethez jól idomul. Persze természetesen nem feltétlen a sötét bútorok és falszín mellett ragyog fel szépsége, ajánlom inkább világosabb terekhez, persze ezt mindenki maga döntheti el.

A CASEY 2-1-1 ülőgarnitúra család egyedülálló kényelmet varázsol otthonába, munkahelyére, irodájába.

Tökéletes színterét biztosít egy kellemes tárgyaláshoz, hiszen könnyen forgatható, áthelyezhető, arrébb tolható. Gyakran nem lehet találkozni ilyen típusú bútorokkal, hiszen ha ülőgarnitúra, akkor általában mindenki a nagyságra és a kényelemre pályázik.

Őszintén ez a bútor család kényelemből igen jeles. Háttámlái mely önmagában is szuper kényelmesek, magasított relax fejtámlákkal is el vannak látva. Bármikor egy pillanatnyi fellélegzésre van szükségünk, elég csak hátra dőlve kiélvezni az érzést, ami még fokozódik a relax lábtartókkal. Háttámla egy motoros szerkezettel dönthető, ahogy a relax lábtartó is. Még ehhez sem kell kifejezetten nagy energiát pazarolnunk, sőt… Ha munkahely vagy iroda bútoraként támogatja mindennapi dolgunkat, jó lesz, vigyázni a túl nagy kényeztetésben mélyebb álomba ne zuhanjunk. Lábainak króm fénye, ragyogóan kiemelkedik a fekete bőr mellett, megtörve egyszínűségét és fokozva a látványos megjelenést-. Kartámlái pompás támaszkodást nyújtanak és a bőr anyag érintése nyugalommal és jóérzéssel tölt el bennünket.

Kisebb otthonok dizájnját emelve, magas színvonalú felépítéssel, maximális kényelmet nyújtva is egy csodás választás. Érdemes a CASEY 2-1-1 bőr bútorcsaládot választani, mert egy igazi minőségi és garantáltan hosszútávú beruházás. Kopásállósága igen magas szintű, mely sokszorosan tesztelve lett.

Várunk Titeket személyesen bútoráruházunkban sok szeretettel a készlet erejéig.

Méret: 100 x 165

 

Amennyiben megnézné további ülőgarnitúra kínálatunkat kattintson a bordó linkre.

X