Cassini Zöld színű sarokgarnitúra
Cassini Zöld színű sarokgarnitúraCassini Zöld színű sarokgarnitúraCassini Zöld színű sarokgarnitúra

Cassini Zöld színű sarokgarnitúra

225900 Ft

mérete: 270 x 180 cm ágyazható és ágyneműtartós

Egyedi zöld szövettel kapható sarokgarnitúra, jobbos kialakítással. Rendkívül kényelmes párnákkal rendelkezik a bútor, ágyazható funkció is van benne. Ha vendég érkezik, akkor pár egyszerű mozdulat után készen is van a vendégágy.

Leírás

Zöld színű sarokgarnitúra ágyazható és ágyneműtartó funkcióval szerelve.

Nagyon kényelmes és igen finom tapintású szövettel kárpitozott kárpitos garnitúra.

Áruházunk outlet jellege miatt érdeklődjön a készletről személyesen vagy telefonon. Áruházunkban a feltöltés pillanatában kb. 250 különböző sarokgarnitúra és kanapé található.

Cassini Zöld színű sarokgarnitúra

Ezt a sarokgarnitúrát szerintem a tervezője kisgyermekes családoknak álmodta meg. Hogy miért gondolom így? Na jó, elmondom:

A kárpitozása nagyon puha, kellemes tapintású és erős szövettel készült, ami szinte elnyűhetetlen, így a gyerekek nyugodtan ugrálhatnak, birkózhatnak vagy játszhatnak rajta. Szerencsére könnyen tisztítható is, így nem kell megijedni, amikor a reggeli kakaó a párnára borul a hétvégi Gumimacik maraton közben. A sok párnának köszönhetően a szülők élvezhetik a romantikus esti összebújást, mikor a gyerekek már alszanak, a lurkók pedig remek bunkert, várat vagy egyéb izgalmas építményt készíthetnek. …Ennek már csak a képzeletük szab határt.

Az ágyneműtartó funkció nem csak a plusz takarók és párnák tároló helye lehet… Hanem akár az épp nem használt (de sohasem felesleges) plüssállatok lakhelyéül is szolgálhat. Szerencsére ez a sarokgarnitúra ággyá alakítható, így nem kell többé azon aggódni, hogy hol fog aludni az a sok gyerek. A gyerkőcök pizsamapartyt szeretnének tartani, vagy amikor a nagymama jön látogatóba egy éjszakára, akkor mégis hol tudja kényelmesen álomra hajtani a fejét.

Szerencsére a sarokgarnitúra minden része jól párnázott, a sarkok lekerekítettek, így egy életre-halálra birkózás. Vagy egy pörgős fogócska során is biztonságban tudhatjuk a kicsiket (és apukát is)… Hiszen nincsenek éles sarkok, amik sérülést okozhatnának egy óvatlan mozdulatnál.

A kanapé zöld színe pedig harmóniát hozhat a lakásba és sokan a legpihentetőbb színnek tartják, ami több gyerek mellett szerintem sokszor jól jöhet. A gyerekek szemszögéből nézve pedig a zöld kanapé sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Például az ő kis világukban a zöld kanapé jelenthet egy hatalmas 7 fejű sárkányt, akit le kell győzni, vagy egy zöld fűvel borított domboldalt. …Ahol a pici pónik felvágtathatnak. Gyerekként mindannyian hatalmas képzelőerővel rendelkeztünk, de valahol a felnőtté válás során sajnos elvesztettük ezt. Most próbálj meg elrugaszkodni a valóságtól és mond el mi jut eszedbe, ha erre a kanapéra nézel! Nem jobb így élni, hogy a Te világodban bármi valóra válhat és bárkiből lehet hős lovag, hercegnő vagy bárki más, aki lenni szeretnél?

elérhetőségünk, címünk

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

 

X