Cecil ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós ZG150614
Cecil ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós ZG150614Cecil ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós ZG150614Cecil ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós ZG150614Cecil ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós ZG150614

Cecil ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós ZG150614

239900 Ft

A Cecil ülőgarnitúra az egyik legjobb választás, amennyiben tartósan szeretne aludni garnitúráján. A fekvőfelülete kemény és igen tartós. Alapvetően nem javasolt a tartós alvás semmilyen ülőgarnitúrán, hiszen nem véletlenül találták fel az ágyat. Na persze a viccet félretéve ezen a bútoron személyes példán okulva is kijelenthető, hogy jól lehet rajta aludni. Az ágyazhatóságát személy szerint azért tartom kiválónak, mert nincs benne olyan mozgó fém alkatrész, ami tönkremehetne a folyamatos kinyitogatásban. Próbálja ki személyesen áruházunkban, és várakozási idő mentesen vásárolja meg álmai ülőgarnitúráját. mérete: 280 x195 cm.

Leírás

Egy olyan kanapét keresel, amely nemcsak kanapé, de akár hosszabb ideig is kényelmesen lehet rajta aludni, tehát ágyazható funkcióval is rendelkezik?

A Cecil ülőgarnitúra az egyik legjobb választás ez esetben, amennyiben tartósan szeretnél aludni garnitúráján.

A fekvőfelülete kemény és igen tartós így sok évtizedig lehet számítani a szolgálatára. Alapvetően nem javasolt a tartós alvás semmilyen ülőgarnitúrán, mivel nem véletlenül találták fel az ágyat. Az ágyazhatóságát azért kiváló, mert nincs benne olyan mozgó fém alkatrész, ami tönkremehetne a folyamatos kinyitogatásban. Amikor kanapét vásárolsz, legfontosabb szempont a kényelem kell, hogy legyen. Ennek a kanapénak a kialakítása során a gyártó mindent megtett annak érdekében, hogy kényelmes legyen. az egész család helyet tud foglalni ezen az ülőalkalmatosságon és még lehet maradni fog hely. Ha szingli vagy akkor azért, ha pedig családos, akkor azért ez lehet a legjobb választás.

Amiatt nem kell aggódni, hogy fog—e vagy sem illeszkedni a lakásban, hiszen kellemes színvilága jól passzol úgy a világosabb, mint a sötétebb falszínekhez is. Ám fontos elmondani, hogy a legjobb az, hogyha személyesen próbáljuk ki a megvásárolni kívánt kanapét, épp ezért ezt a darabot is megtalálod áruházunkban. Ahol próbálni is lehet. Weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy a kedves érdeklődő ki tudja választani a számára legmegfelelőbb darabot vagy darabokat és áruházunkba érkezve már eleve azokat teszi próbára, szóval időt és energiát szerettük volna spórolni neked.

Gazdag a választék, több mint kétszázötven kanapé közül tudod megtalálni az igazit, és ezek mindegyike fent van honlapunkon is.

Próbáld ki személyesen áruházunkban, és várakozási idő mentesen vásárolhatod meg álmaid ülőgarnitúráját. A mérete ennek a képeken is látható darabnak: 280 x195 cm. Még egy piros pont, amit jóvá kell írni e kanapé számára, ami rendelkezik jobbra és balra is szerelhető ottománrésszel. Kérdéseidet szeretettel várjuk személyesen áruházunkban, de telefonon is elérhetőek vagyunk, kollégáink készséggel válaszolnak a feltett kérdésekre! Sok szeretettel és a lehetőségeink szerint igyekszünk a legjobb árakkal várni Téged is. Kérünk érdeklődj az aktuális készletről.

mérete: 280 x195 cm

Jobbra és balra szerelhető ottománrésszel.

elérhetőségünk és címünk: itt

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X