Cecil Ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkcióval
Cecil Ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkcióvalCecil Ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkcióvalCecil Ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkcióvalCecil Ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkcióval

Cecil Ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkcióval

219000 Ft

Piros szövettel kapható ülőgarnitúra, ágyazható funkcióval. Balos kialakításban kapható a bútor. Egy ilyen minőségi bútor, élénk színével nagyon feldobja nappaliját! Várjuk hívását, vagy látogasson el személyesen üzletünkbe!

Leírás

A Cecil ülőgarnitúra kifejezetten fiatalos, letisztult formavilággal rendelkezik. Nagyon szép és igényes szövettel lett behúzva és a tapintása is nagyon kellemes. A kihúzható ágyszerkezet nagyon praktikus és stabil fekvést biztosít. A tervezők a dizájn megjelenés mellett a fiatalos használhatóságra is gondoltak, így ez az ágy nem fog tönkremenni a használattól… Szeretettel várjuk bútor outlet áruházunkban a kedves ülőgarnitúra vásárlókat.

ágyazható és ágyneműtartós funkciókkal szerelve

mérete: 285X195

Bútoráruházunk elérhetősége

további ülőgarnitúrák

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

Remek választás ez a fiatalok részére, a Cecil ülőgarnitúra kifejezetten fiatalos, letisztult formavilággal rendelkezik. Nagyon szép és igényes szövettel lett behúzva és a tapintása is nagyon kellemes. A tisztítása könnyen megoldható, ha netán folt esne rajta nem kell aggódni, hogy nincs rá megoldás. A kihúzható ágyszerkezet nagyon praktikus és stabil fekvést biztosít.  Sokszor felbecsülhetetlen tud lenni egy két plusz fekvőhely. Nos, ezen a kanapén kényelmesen el tud férni a vendég és reggel felfrissülten, kipihenten fog ébredni, Neked nem kell a matraccal bajlódni, nem kell külön helyet keresni a matracnak.

Az ismert és elismert német tervezők a dizájn megjelenés mellett a fiatalos használhatóságra is gondoltak.

Így ez az ágy nem fog tönkremenni a használattól.  Így akár megéri minden nap beágyazni és ezen tölteni az éjszakát. Remek megoldás ez panelekbe, ahol úgy sem sok a hely és így lehet helyet spórolni. Kényelmi szempontból is verhetetlen e darab, a hátad is jól fogja magát rajta érezni, nem fog fájni mikor felkelsz róla, pihentető, relax hatással lesz rád is. tulajdonképpen egy kanapé arra való, hogy pihenni tudjunk rajta és el tudjunk lazulni abban az időben mikor használjuk-. Nos, ez a darab tökéletesen megfelel e célak.

Annak, aki szereti a minőséget ez a megfelelő választás. a dizájnnak köszönhetően szuperül mutat a sötétebb falszínekkel is, de a legjobban akkor mutat ha világosabb a falszín.

A színvilága miatt azonnal magára vonzza a nappaliba belépők figyelmét, így elmondható róla, hogy ez a központi része lesz a nappalinak.

Szeretettel várjuk bútor outlet áruházunkban a kedves ülőgarnitúra vásárlókat. Akciós darab ez ágyazható és ágyneműtartós funkciókkal szerelve. Mérete: 285X195.  Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradj le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk a kedves érdeklődőnek. Ne habozz, nézz be bútoráruházunkba személyesen és válaszd ki a Számodra leginkább megfelelő kanapét még ma!

X