Cecil ülőgarnitúra ágyazható funkcióval
Cecil ülőgarnitúra ágyazható funkcióvalCecil ülőgarnitúra ágyazható funkcióvalCecil ülőgarnitúra ágyazható funkcióvalCecil ülőgarnitúra ágyazható funkcióvalCecil ülőgarnitúra ágyazható funkcióval

Cecil ülőgarnitúra ágyazható funkcióval

229000 Ft

Ágyazható és ágyneműtartós ülőgarnitúra, jobbos kialakítással. Szürke szövet ülőrésze rendkívül jó tapintású, élmény ráülni egy ilyen bútorra. Ágyneműtartóval is rendelkezik a bútor, kollégáink várják hívását!

mérete 270x 180 cm

 

Leírás

Cecil ülőgarnitúra ágyazható funkcióval

Ágyazható és ágyneműtartós ülőgarnitúra, amely nagyon kényelmes és tartós bútor, hiszen az évek során nem tapasztaltunk problémát ezzel a típusú bútorral.

A Cecil ülőgarnitúra ágyazható funkcióval kapható, ez nagy kedvenc a vásárlóink körében, hiszen kedvező ára mellett nagyon tartós.

Ágyazható és ágyneműtartós ülőgarnitúra, amely nagyon kényelmes és megbízható bútor! Az évek során nem tapasztaltunk problémát ezzel a típusú darabbal. Azzal, hogy van ágyneműtartója sok helyet tudunk megspórolni, ez különösen jól jön olyan lakásokban, ahol nem áll sok hely a rendelkezésre. Az ágyazható funkció is sokak számára aranyat ér. Sokan például nap, mint nap ezen alusznak és elmondásuk szerint nagyon kényelmesen el lehet rajta aludni, nem vesznek észre semmi különbséget e kanapé és az ágy közt. Ami igaz ezek a modern kanapék már úgy lettek kialakítva, hogy a kényelem alap. Hiszen valljuk be a vevők túlnyomó többségének a legfontosabb az, hogy kényelembe érezze magát, akkor mikor a kanapén van.

Fontos elmondani, hogy a német gyártók a legjobb minőségi huzattal vonták be, amelyet egyszerű karban tartani, hosszú évtizedeken át szépen fog mutatni.

  mérete 270 x 180 cm, amely lehetővé teszi, hogy kisebb nappalikba is elférjen.

Biztos lehetsz benne, hogy a barátnődnek nem lesz ilyen bútora, hiszen a kanapéink mind német darabok.  Az ár a készlet erejéig érvényes, megéri már ma ellátogass bútoráruházunkba, hiszen keresett darabról beszélünk! A kapcsolat menüben feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a te számodra legmegfelelőbb bútort szerezd be. Internetes oldalunkon a legjobb kanapékat hoztuk el neked.

Iitt megnézheted a róla készült képeket és egy leírást is olvashatsz, amely keretén belül többet megtudhatsz az adott darabról.  Több száz darabot kínálunk eladásra és ez a szám csak nő, hiszen nagy érdeklődés van az újdonságok iránt. Weblapunkról nem lehet rendelni, ahhoz személyesen kell ellátogatni bútoráruházunkba, ahol le lehet adni a rendelést, de még azelőtt meg lehet tekinteni a kiszemelt kanapét. A sok éves szakmai tapasztalatnak köszönhetően kanapé értékesítés terén, tudjuk mi az ami fontos számodra, minőségi megfizethető darabokkal várunk.

mérete 270x 180 cm

Az ár a készlet erejéig érvényes!

elérhetőségünk
X