Cecil xl ülőgarnitúra, zsákszövet, ágyazható, ágyneműtartós
Cecil xl ülőgarnitúra, zsákszövet, ágyazható, ágyneműtartósCecil xl ülőgarnitúra, zsákszövet, ágyazható, ágyneműtartósCecil xl ülőgarnitúra, zsákszövet, ágyazható, ágyneműtartósCecil xl ülőgarnitúra, zsákszövet, ágyazható, ágyneműtartósCecil xl ülőgarnitúra, zsákszövet, ágyazható, ágyneműtartósCecil xl ülőgarnitúra, zsákszövet, ágyazható, ágyneműtartósCecil xl ülőgarnitúra, zsákszövet, ágyazható, ágyneműtartós

Cecil xl ülőgarnitúra, zsákszövet, ágyazható, ágyneműtartós

229600 Ft

Zsákszövetből készült, balos kialakítású sarok ülőgarnitúra, kényelmes párnákkal. Ágyazható része a bútornak egyszerűen előállítható, ha szükségünk lesz rá. Hívjon minket telefonon, vagy jöjjön el személyesen az üzletbe! Várjuk hívását!

Leírás

Cecil xl ülőgarnitúra, zsákszövet, ágyazható és ágynemű kivitelű bútor.

Nagyon kényelmes és a zsákszövetnek köszönhetően nagyon tartós kialakítású sarok ülőgarnitúra. A Cecil ülőgarnitúra valóban kényelmes és a prémium kategóriás habszivacsnak köszönhetően a derekát is kímélni fogja a fekvés során. Az ágyazható funkció nagyon egyszerűen kialakítható és valóban alkalmas a tartós alvásra is. Áruházunkban kifejezetten olcsón, outlet áron tud vásárolni. Nálunk nem kell várakoznia a bútor elkészítésére, hiszen azonnal szállítható állapotban találhatóak a bútorok. Hívjon minket telefonon bátran, hiszen mi igyekszünk mindenben a segítségére sietni.

Fontos tudnia, hogy áruházunk valóban outlet áruház és nem csak valami “marketing fogás” ebből adódóan bútoraink az átlagosnál gyorsabban kelnek el, ezért kérjük a kedves vásárlókat, hogy a készletről kérdezze eladóinkat, nehogy lemaradjon a kiszemelt bútorról.

mérete: 280 x 200 cm

Ne cipelje Ön az ülőgarnitúrát, hiszen bútorszállítóink valóban nagyon jutányos áron és szakszerűen szállítják az otthonába, ahol igény szerint az összerakásukat is vállalják.

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

 

Ágyazható változata: 249,900 Ft

 

 

X