Cecil ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartós
Cecil ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartósCecil ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartósCecil ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartós

Cecil ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartós

225900 Ft

Szuper akciós áron megérkezett a legújabb 2017-es Cecil nevű ágyazható és ágyneműtartós ülőgarnitúra. Zsákszövet huzattal, Német minőségi műből alsó kárpittal, rugós és szivacsos minőségi kárpitos bútor.

Ezzel tuti nem nyúl mellé, hiszen valóban nagyon tartós és ez a típus már tartós alvásra is alkalmas.

Leírás

itt találja bútor outlet áruházunkat

Cecil ülőgarnitúra

Alvásra keresel egy megfelelő kanapét, mivel sokszor jönnek hozzád vendégek és akkor jól jön, ha az ágyadból kanapét tudsz vásárolni? Ez esetben ez a legjobb választás, szuper akciós áron megérkezett hozzánk is a legújabb 2016-os Cecil nevű ágyazható és ágyneműtartós ülőgarnitúra.  Hogy miért alkalmas ez a mindennapi alvásra? Minőségi anyagokból készült darab, amelyben szinte nincs is fém rész, így gyakran is lehet ágyazni, nincs mi meghibásodjon. Zsákszövet huzattal, Német minőségi műbőr alsó kárpittal, rugós és szivacsos minőségi kárpitos bútorról beszélünk.

Az ülőgarnitúra mérete miatt tökéletesen elfér rajta két ember is, bátran ehet mindennap rajta aludni és a ággyá alakítani.

Tömbházakba a legjobb választás, hiszen ezzel tényleg ki tudod használni a teret, kinézete miatt a te lakásodba is illik. A klasszikus otthonokban mutat igazán jól, de a letisztult romantikus nappalik dísze is lehet. Nagyon jól megy a világosabb színű falakkal, hiszen világos krémszínű. Weboldalunkon természetesen nagyon sok, több száz kanapét megtekinthetsz, így igazán egyszerű a döntés. Fontos elmondani, hogy német darabokról beszélünk, amelyek nálunk a legjobb áron megvásárolhatók. Weboldalunkon azért nem lehet vásárolni, mert úgy gondoljuk, csak személyesen lehet megfelelő kanapét venni.

Áruházunkban nagy szeretettel várunk, itt megtalálod a weboldalunkon már kiszemelt darabot / darabokat és be is tudsz ülni ki is tudod próbálni azokat.  Ha valami kérdésed adódna, ne habozz tárcsázni az ügyfélszolgálatunkat, ennek számát megtalálod honlapunkon, ahol az áruházunk címét és nyitvatartási programját is el lehet olvasni és le lehet jegyezni. Kollegáink mind rendelkeznek lakberendezési tapasztalattal, így e téren is tudnak segíteni, de az asztalos terén is jártassággal rendelkeznek. Ezzel tuti nem nyúlsz mellé, hiszen valóban nagyon tartós és ez a típusú ülőgarnitúra, mint azt már említettük már tartós alvásra is alkalmas. Mérete: 285 X 195 cm, így nem foglal olyan sok helyet, de ennek ellenére meglepően sokan el tudnak rajta férni. Ne habozz, nézz be már a mai nap folyamán bútor áruházunkba!

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

mérete: 285X195 cm

 

X