ágyazható sarokgarnitúra
ágyazható sarokgarnitúraágyazható sarokgarnitúraágyazható sarokgarnitúra

Celine kanapé

239900 Ft

Celine sarokgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkciókkal szerelve. Szürke szövettel, amely valóban erős és így strapabírós is egyben.

Természetesen lenyűgöző visszafogott stílus jegyekkel megjelenő bútor. Varázslatos kényelemmel és kiegyensúlyozott harmóniával. Kettős színvilága nagyon jól áll stílusának. Anyaga megbízhatóan strapabíró szövet, mely kiállja az idő próbáját. Kényelmes párnái lehetőséget adnak a saját testhelyzetünk kényelmét fokozni. Jobbos kivitelben ágyazható, ágyneműtartóval kiegészülve elérhető készletünkben pár darab erejéig. Személyesen várjuk bútoráruházunkban érdeklődőeinket.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Celine kanapé, egy földre szállt francia csoda

Erről a névről kinek juthatna más az eszébe, mint Céline Dion, a méltán világhírű énekesnő!? A Celine kanapé éppen a csodálatos hangú, aranytorkú sztárhoz passzoló kanapé. Egy olyan elementáris erejű, leírhatatlan, gyakran mesevilágba kalauzoló tünemény, amelyre igaz a jellemzés: ezerből, ha nem millióból egy van ilyen.

És a Celine kanapé más szempontból is idézi névadóját. Dion ugyanis Québecben látta meg a napvilágot, a kanadai francia kisebbséghez tartozik. Franciául is kezdett el énekelni még gyerekként, 12 éves korában fedezte fel menedzsere és későbbi férje, René Angeli. A köztudatba az Eurovíziós dalfesztivál megnyerésével robbant be, és rögtön utána meghódította Amerikát a híres dallal, ami a Szépség és a Szörnyeteg főcímdala volt.

A Celine sarokkanapé éppen ez a franciás báj, amely az Egyesült Államok, sőt a Hollywood meghódítására képes mágikus erővel van megáldva.

A különleges színösszeállítása, csodálatos kárpitozása, természetes eleganciával megáldott, egyszerűen minőségi kivitelezése olyan különleges jelenséggé teszi, hogy attól tulajdonosa, azaz Te is a világsztárok világában érezheted magad.

Ez a kanapé ugyanis az igazán különleges és egyedi személyiségek sajátja.

Ha a CELINE-t választod, egy olyan bútordarabot viszel haza, amely a „szerelem színeivel” tölti majd meg otthonodat. Méghozzá olyan gyöngéden karolja majd fel a mindennapjaidat, ahogyan René szerette Celine Diont és viszont – egy életen át.

Az énekesnő The Colour of My Love című albumát  hallgatva Téged is átjár majd az a mély, odaadó érzés, amelyet a legszerencsésebbek egyszer megélhetnek az életben. És a hozzád érkezők sem kell, hogy távozzanak a My heart will go on után: a Celine sarok ülőgarnitúra ugyanis ágyazható, ágyneműtartós, egy igazi kényelemhajó. Olyan kanapécsoda, amelyet a legelegánsabb francia szalonokban éppen úgy el tudunk képzelni, ahogyan Celine Dion Las Vegas-i otthonában.

Most viszont itt az idő, hogy a Te lakásodban is egy ilyen kuriózum teremtse meg a hangulatot, s ejtsen mindenki ámulatba! Ne habozz, a Celine kanapé valóban egy a millióból, most kell megszerezned! Várjuk hívásod, vagy ha még vacillálsz, akkor bármikor örömmel látunk bemutatótermünkben is. Ott nemcsak a látványtól esik majd le az állad, hanem el is merülhetsz a földre szállt francia csoda világában!

Érdeklődj a készletről telefonon vagy személyesen.

Méret: 265×185

További kanapé kínálatunkai itt találja

 

X