3+2 bőr kanapé
3+2 bőr kanapé3+2 bőr kanapé

Chef 3+2 bőr kanapé

249900 Ft

Valódi bőrből készült 3+2 kanapé. Igazi luxus bútorok teljesen elérhető árakon!

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Chef 3+2 bőr kanapé, az édes élet receptje

Legyél a lakberendezés mesterszakácsa! A Chef 3+2 bőr kanapé nemcsak az ízek szerelmeseinek, de az étel- és életművészeknek is kiváló választás. Ez az ülőgarnitúra igazán kifinomult eleganciával varázsol otthonodba egy luxuséttermi környezetet, így a vendégvárás séfjeként nemcsak csodás ételeket és italokat, hanem valódi életérzést szolgálhatsz fel a hozzád látogatóknak.

A három és két személyes, valódi vajbőr ülőgarnitúrán a tehetséges sztárséfet alakító Bradley Cooper is örömmel elnyújtózna. Ti pedig otthon a családdal, pároddal vagy épp a lányokkal tölhetitek meg a kanapékat, s nézhetitek extra kényelemben, a relax-fejtámlákon pihenve Az ételművész című filmet. Azt a mozit, ami valóban feltárja a főzés művészi élményeit. Számodra pedig a mindennapok valósága válik művészetté egy ilyen garnitúrával.

A luxuselegancia, a kényelem és a báj harmóniája lengi át a Chef 3+2 bőr kanapé kanapékat, amelyek színe hivatalosan bézs, de a konyhafőnök mai ajánlata alapján leginkább egy csodálatos cannolini krémjére hasonlít.

A szicíliai eredetű, ricottás desszert maga az édes élet, azaz a dolce vita:

Pontosan ezt kaphatod meg a Chef 3+2 bőr kanapé garnitúrával otthonodban. Légy a dolce mestere, válaszd a habkönnyű álmokat, vidd haza ezt a légies,mégis masszív, formás és minőségi garnitúrát, és élvezd az életet, amely megismételhetetlen! Légy a pillanat séfje, s teremtsd meg magadnak a luxust, amelyet megérdemelsz!

Ha már ráismertél, hogy a dolce vita atmoszféráját a Chef 3+2 bőr kanapé teremti meg otthonodban, ne várj sokat:

Ilyen bútor nem terem ám minden bokorban! Lépj velünk kapcsolatba, munkatársaink várják hívásodat, s nem fukarkodnak majd az információkkal: mindent elmondanak a Chef 3+2 bőr kanapé tudnivalóiról, a csodálatos bőr kárpit kezelésmódjáról, leendő bútorod ápolásáról.

Ha viszont még – ami szinte lehetetlen – bizonytalankodnál, gyere el bemutató termünkbe, győződj meg a saját szemeddel. A Chef 3+2 bőr kanapé nyújtott ízvilágról.Amint elmerülsz ebben a csodás bútorkombinációban, biztosan a hazaszállításán jár majd az agyad, de nem kell aggódnod: mi ebben is állunk rendelkezésedre! Várjuk hívásod, vagy személyes látogatásod, főzd ki magadnak a luxuséletet: mi adjuk hozzá a receptet!

További kanapé kínálatunkai itt találja

 

X