Cornato ülőgarnitúra ágyazható funkcióval
Cornato ülőgarnitúra ágyazható funkcióvalCornato ülőgarnitúra ágyazható funkcióvalCornato ülőgarnitúra ágyazható funkcióvalCornato ülőgarnitúra ágyazható funkcióvalCornato ülőgarnitúra ágyazható funkcióval

Cornato ülőgarnitúra ágyazható funkcióval

256900 Ft

Ágyazható ülőgarnitúra, kényelmes, állítható relax kartámlákkal. A szövet szürke színben érhető el, a fehér rész kiváló minőségű textilbőrből van. Króm lábai nagyon nagyfokú stabilitást adnak a bútornak. Az árukészletünk folyamatosan változik, elér minket a hét összes napján! A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek. A kiszállításban igény esetén tudunk segíteni!

Leírás

Cornato ülőgarnitúra ágyazható, relax kartámlákkal és rugós kárpitozással, zsákszövet huzattal.

Nagyon kényelmes ülőgarnitúra, ami feldobja majd otthonát és sok örömöt fog okozni az egész családjának.

Cornato ülőgarnítúra

Ennek a darabnak különös története van számomra.

Gyerekek, barátok, szülők, ismerősök tömkelege jár mindig hozzánk, hozzánk ahol egy szerényen is nagy házban élünk, így könnyen eltudunk szeparálódni egymástól….ha kell, de nem mindig kell, hiszen jól vagyunk, szeretetben, jóóóó néha patáriában ahogy azt kell.

Sajnos abban az időben mikor gyermekeim még nem ütötték meg a 5 évet és a 120 cm.-t, nagyon aktív károkozásban ügyködtek nap mint nap a házban, persze ott ahol Én éppen nem tudtam jelen lenni… Na egy ilyen hely volt a nappali, mivel relatív távol esett a konyhánktól és persze jó háziasszony módjára Én leginkább ott voltam megtalálható. Napról napra serényebben gyötörték drága gyermekeink  a tv előtti kanapénkat, mely az egész család és mélyen tisztelt vendégsereg állandó kedvence volt.

Mondanom sem kell pont ezért kicsit meggyötört, így született meg a döntés lecseréljük egy frissebb, nem ennyire irka-firkás darabra. Az Én fejemben teljes egészében körül rajzolódott, hogy milyet  szeretnék. Természetesen a kényelem szerepelt az első helyen, jó nagyot, jó erőset , valahol legyen igénytelen is hiszen a kicsik még „rajzolnak”, de ha nem igénytelen (mert ez így rosszul hangzik) könnyen tisztítható, és naaaagy.

Ekkor nyomozni kezdtünk, aztán rátaláltunk a pomázi bútor outlet csendes sarkában, ott várt ránk szerényen Cornato. Ez volt a szerelem első látásra….nagy fehér textilbőr, de mégis szürkés szövet ülőrésszel, amin észrevétlen a piszok, egyik része hosszított, mellette a kartámlák relax hatást gyakorolnak, állíthatok a fejhez vagy a  karokhoz igazítva .Króm lábai kifejezetten jól feldobják, még stílusosabbá teszik, nagyfokú stabilitást biztosítva.

Nagysága, és még plusz az ágyazhatósága szinte felér egy dühöngő szobával a kicsiknek, de viccesen mondanám akár a nagyoknak is, hiszen nagyon kényelmes és kezelhető így is ,vagy összecsukva.

Családom, a vendégeim is, meg vannak elégedve a választásommal, és szívesen ajánlom a pomázi bútor outlettet mindenkinek, hiszen ha ott nem találnak megfelelőt, akkor sehol.

X