Cort sarok ülőgarnitúra
Cort sarok ülőgarnitúraCort sarok ülőgarnitúraCort sarok ülőgarnitúra

Cort sarok ülőgarnitúra

215000 Ft

mérete: 245 X 155

Sarok ülőgarnitúra, minőségi plüss szövettel, barna színben. Balos állásban kapható a bútor, amely ágyazható funkcióval is bír. Várjuk szeretettel hétvégén is! Nálunk kipróbálható minden bútor, ami készleten van.

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról! A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Ágyazható Cort sarok ülőgarnitúra barna színű plüss szövettel, mely kifejezetten kellemes tapintású huzat.

Letisztult formavilágának köszönhetően kifejezetten kedvelt típus. Az ülőgarnitúra ágyazható funkciót kapott, így vendégágynak is kiválóan alkalmas.

Amikor először ránézek erre az ülőgarnitúrára, egy nagyon barátságos meleg színhatás jut eszembe róla, ami jó érzéssel tölti el az embert. Ez fontos, hiszen nap mint nap része lesz az életünknek.

Eladóként ott a pomázi bútor outletben sokszor ajánlom ezt a darabot a kedves vásárlóinknak, mert szerintem könnyen kezelhető. Többek között, azért is mert ezzel a színnel könnyen illeszkedik a környezetéhez, a falszínhez vagy a padlózathoz, egyéb tárgyakhoz, berendezési eszközökhöz.

Az első benyomás a kényelmet is tükrözi, mely a kialakítását tekintve is fontos szempont volt.

Nagyon jó tapintást kölcsönöz neki a minőségi plüss szövet ami a borítása, ez fokozza kellemes érzésünket mikor beleülünk és megpihenünk rajta.

Balos kivitelben készült, egyenlőre nálunk ezen oldali kapható, reméljük nem sokáig. Az egyik oldala hosszítva lett, ezzel is növelve a komfort fokozatát és funkcióját. Szélességét tekintve úgy lett megcsinálva, hogy mint ülni, mint feküdni egyaránt élményben lesz részünk, hiszen a strapabíró habszivacs tömítés gondoskodik erről, hogy tartása legyen ,így nem viseli meg a túlpuhaság a hátunkat vagy egyéb testrészünket. A kartámlák még a fejtámlának is használhatók.

Elegáns külsejét nézve, különösen jól áll neki , hogy nincs túl díszítve hullámvonalakkal vagy egyéb mintázatokkal, ezzel is lehetőséget adva mindenki részére, hogy saját maga elképzelése szerint  dobja fel, akár párnákkal, pléddel, vagy valamilyen más borítással.

Praktikai szempontból ,azért szoktam elsőként ajánlani, mert amennyiben nagyobb a család, vagy többször látunk vendégeket így az ágyazható funkciója egy külön ajándék még.

Hiszen sokszor nem kell azont töprengenünk, kit hova szállásolunk el, mivel legalább három ember kényelmesen elfekszik rajta, jó megjelenésű, elegáns külsejű bútort nyerhetünk. Nem mellékes tényező, hogy a lábainak köszönhetően kap egy erős megbízható stabilitást, amennyiben mozgatnánk, vagy kitennénk egy csapat gyerek játékának.

Tisztíthatósága egyszerű, kisebb szennyeződéseket egy mozdulattal eltávolíthatunk róla.

Amennyiben porszívózunk vagy felmosnánk ez is egyszerűnek tűnik hiszen nem annyira alacsony bútor.

Bútoráruházunk kifejezetten az ülőgarnitúrák értékesítésére állt rá, így bizonyára nagy eséllyel megtalálhatja álmai bútorát.

elérhetőségünk; Budapest mellett alacsony árakon vásárolhat.

 

Amennyiben megnézné további ülőgarnitúra kínálatunkat kattintson a bordó linkre.

X