Demi sarok ülőgarnitúra
Demi sarok ülőgarnitúraDemi sarok ülőgarnitúra

Demi bőr sarok ülőgarnitúra

259900 Ft

Bőr ülőgarnitúra fekete színben. Rendkívül elegáns hatást kelt ez a minőségi bútor. Balos kivitelben kapható, ahogy a fotókon is látszik. Kellemes tapintású a bőr, mely kiválóan szolgálja a mindennapi használatot. Habszivacsos ülőrésze kényelmes, és nagyon tartós minőséget képvisel. További információkat talál a bútorról, ha lejjebb görget az oldal aljára.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Demi bőr sarok ülőgarnitúra

Eredeti, minőségi bőrből készült a Demi sarok ülőgarnitúra. Balos állásban kapható, ahogy a fotón is látszik. Nemcsak otthonra, hanem elegáns külseje miatt irodákba is ajánljuk vételre.

Egy ilyen impozáns darab teljesen megváltoztatja a szoba hangulatát, lesz egyfajta minőség érzetünk, ami magában foglal egyfajta igényességet is. Az ülőgarnitúra nagyon kényelmes és a bőrnek is nagyon jó a tapintása, nincsen hideg érzetünk benne.

A bőr ülőgarnitúrákról azt gondolom, hogy sok embernek a hideg hatás jut eszébe, na persze nyáron 40 fokban ennek az ellenkezője, finoman is az odasülés feeling.

Azt azonban már most leszögezhetjük, hogy azért a megjelenése igen elegáns látványt nyújt bármilyen színben is tárul elénk. Azok akik ebben gondolkoznak, vagy például mindenki tudja mennyire fontos az első benyomás, bárkinél, bármilyen szituációban, akkor tökéletesen érthető ha bőr ülőgarnitúrában találják meg ezt.

Itt van a fent említett fekete Demi, önmagáért beszél már a sötét fekete, kellően elegáns szín, ami mindig magában rejt valami titokzatosságot, legyen egy autóról, gyönyörű ruháról, vagy ezesetben egy ülőgarnitúráról szó. Minőségi darab. Érintése a  bőr felületének meglepően kellemes hatást nyújt, mely gondoskodik az élményről a mindennapokra.

Habszivacs ülőrésze kényelmes, tökéletes keménységű, és nagyon tartós minőséget képvisel, megállja a helyét ha gyermekek ugrálnak rajta éppen, de ha a központi irodaház közepén van kitéve egy nagy vendégforgalomnak, esetleg egy elit orvosi-rendelő várótermében……

Komolysága, klasszikus formája, olyan érzést generál mintha mesélni kívánna nekünk kicsit a régi időkről, tartással, méltósággal. Ezt a pici merevséget könnyedén feldobja a háttámla részen rejlő varrásminta, ami különös módon, nem található meg az ülőfelületen. Ettől a kettősségtől válik akár megosztóvá számomra……

Fantáziámmal játszadozva arra jutottam, hogy ennek az ülőgarnitúrának igazán jól állhat a saját környezete, színesebbé, és funkcionálisan kezelhetővé varázsolhatja, még ennél is jobban. Gondoljunk csak bele mennyire tökéletes képet alkot ez az ülőgarnitúra egy szép világos falszín (pl.napsárga) mellett, kisebb dohányzóasztallal, szép de egyszerű terítővel színes, illatos virágokkal kiegészítve, csodálatos tartalommal bíró festményekkel felette……hihetetlen összhang……igazi meghit pillanat. Apró lábainak köszönhetően, biztosan áll lábain, ami igazán fontos bárkinek épsége szempontjából.

Na, de akkor picit zökkenünk ki ebből a harmonikus állapotból újra a valóságba, pomázi outlet balos kivitelben árulja, de érdemes tájékozódni a készletükről.

Szeretni fogja bárki emellett dönt, hiszen sokarcú, kényelmes, elegáns, harmonikus.

Ha szimpatizál a Demi sarok ülőgarnitúrával, érdeklődjön a kollégáknál a készletről telefonon.

Szeretettel várjuk pomázi üzletünkben személyesen, ahol ki is tudja próbálni ezt a szép darabot. Kollégáink segítenek mindenben, ha kérdése lenne. Hívjon minket!

mérte: 233 cm x 162 cm

elérhetőségünk – kapcsolat

bőr ülőgarnitúra kínálatunkat itt találja.

X