Akció!
Domi 2 sarokgarnitúra
Domi 2 sarokgarnitúraDomi 2 sarokgarnitúra

Domi 2 sarokgarnitúra

275900 Ft 239990 Ft

Ágyazható sarokgarnitúra, prémium szövettel. Balos állásban érhető el. Pár könnyű mozdulat után készen is áll az ágyfunkció. Várjuk érdeklődését!

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Ágyazható sarokgarnitúra prémium kárpitozással kialakítva.

Ebben a garnitúrában rugózatot és prémium légáteresztő habszivacsot építettek. A szövet kifejezetten strapabíró vastag és erősen ellenálló. Látogassanak el bútoráruházunkba, ahol azonnal kipróbálhatja és meg is vásárolhatja ülőgarnitúráinkat, sarokgarnitúráinkat. Nálunk csak a készletekre kell figyelnie, hiszen nálunk a kiállított bútorokat is azonnal megvásárolhatja kedvezményes áron. Tehát nálunk nem kell heteket várnia a bútorok elkészítéséig, de a készletek valóban nálunk is végesek, így érdemes mielőbb lecsapnia az akciós ülőgarnitúráinkra. Várjuk szeretettel 2000 nm-es áruházunkban!

bútoráruházunk elérhetősége itt

Balos sarokgarnitúra mérete: 162/267 cm
Általános mérések:
80 cm magasságú
Ülés szélessége karfa nélkül: 220 cm
90 cm-es mélységben
43 cm Ülésmagasság
59 cm Ülésmélység

60 cm Karfa magassága
23 cm Karfa szélessége

lábak: 9 cm

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

Ez az ágyazható sarokgarnitúra prémium kárpitozással van kialakítva. Nagyon jól mutat a modern lakásokban de a hagyományos bútorokkal is harmonizálhat. Nagyon jól jön az ha ágyazható egy kanapé, nos ez a darab ágyazható és nagyon kényelmes feküdni rajta. Agglegények, vagy egyedül élők akár napi alvásra is használhatják. Annak, aki emellett a darab mellett dönt a minőség mellett teszi le a voksát, hiszen minőségi alapanyagokból készült és a német gyártól a legapróbb részletekre is nagy figyelmet fordítottak.

Nagyon pihentető tud lenni egy hosszú, fáradságos napot követően ezen elterülni és olvasni, vagy a televíziót nézni.

Ha szeretnéd a lábad is kinyújthatod rajta és úgy olvashatsz vagy akár a híreket is olvashatod a laptopon. A színe nagyon elegáns sötét szürke, amely a legtöbb falszínnel harmonizál így nem igazán lehet mellé lőni vele. ha valami kérdésed lenne lakberendezés terén vagy a akármilyen  egyik kanapénkkal kapcsolatban bátran hívd ügyfélszolgálatunk. Itt szakértőink válaszolnak a kérdéseidre, ők tanulták a lakberendezést és otthon vannak e témában. A prémium kárpitozás miatt gyerekjáték a tisztán tartása, illetve ha egy baleset útján folt kerülne rá azt kis erőfeszítéssel ki tudod szedni belőle.

Előnye még a prémium kárpitozásnak, hogy nem fog rajta az idő vas foga, hosszú éveken keresztül kopás-mentesen szolgál téged.

Ebben a garnitúrában rugózatot és prémium légáteresztő habszivacsot építettek. A szövet kifejezetten strapabíró vastag és erősen ellenálló. Gyere el bútoráruházunkba, ahol azonnal kipróbálhatod ezt is és meg is vásárolhatod ülőgarnitúráinkat, sarokgarnitúráinkat. Nálunk csak a készletekre kell figyelned, hiszen a kiállított bútorokat is azonnal megvásárolhatod kedvezményes áron. Tehát nálunk nem kell heteket várnod a bútorok elkészítéséig, de a készletek valóban nálunk is végesek, így érdemes mielőbb lecsapnod az akciós ülőgarnitúráinkra. Várunk szeretettel 2000 nm-es áruházunkban! Balos sarokgarnitúra mérete: 162/267 cm. Általános mérések:80 cm magasságú. Ülés szélessége karfa nélkül: 220 cm, 90 cm-es mélységben, 43 cm ülésmagasság, 59 cm ülésmélység, 60 cm karfa magassága, 23 cm karfa szélessége, lábak: 9 cm. Várunk szeretettel ☺!

X