Driver sarokgarnitúra
Driver sarokgarnitúraDriver sarokgarnitúraDriver sarokgarnitúraDriver sarokgarnitúra

Driver sarokgarnitúra bőr

299900 Ft

Minőségi bőr sarokgarnitúra balos állásban kapható üzletünkben, ahogy látszik a fotókon. Króm lábazata stabilan tartja a bútort, és jól passzol a bőrhöz eleganciában. Ágyazható résszel is rendelkezik a bútor, valamint ágyneműtartót is tartalmaz. Relax fejtámlákkal is rendelkezik a sarokgarnitúra, amivel nagyon kényelmessé tudjuk tenni a pihenést. Görgessen lejjebb további információért!

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Driver sarokgarnitúra bőr

A Driver sarokgarnitúra egyik közkedvelt bútorunk ami minőségi bőrből készült. Ezért az árért egy kiváló, sokfunkciós bútort kap, ami minden igényt kielégít.

Funkcióit tekintve rendelkezik ágyneműtartóval, ezt főleg azok értékelik akik kisebb lakásban laknak és fontos számukra a helytakarékosság. Ha vendégek nálunk aludnának akkor erre is van funkció, mert ágyazható a Driver sarokgarnitúra. Ha pedig extra kényelemben szeretnénk nézni hétvégén a kedvenc műsorunkat a tv-ben akkor a relax állítható fejtámlákkal ez nagyon kényelmes.

Jöjjön be üzletünkbe, nyitva vagyunk hétvégén is! Kollégáinkat hívja a meglévő készletet illetően! Üzletünkben két szinten kb 200 sarokgarnitúra közül tud válogatni!

mérete: 270 cm x 170 cm

Kérdés esetén hívjanak minket bizalommal, kapcsolat – elérhetőség.

Fontos: A képen latható bútor csak az ülőfelületén valódi bőr!

X