Exit ülőgarnitúra
Exit ülőgarnitúraExit ülőgarnitúraExit ülőgarnitúra

Exit ülőgarnitúra

229000 Ft

Szürke szövet ülőgarnitúra, erős zsákszövet ülőrésszel és háttámlákkal. A fehér rész minőségi textilbőrből van. Króm lábai nagyon stabilak.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Exit ülőgarnitúra zsákszövettel és rugós kialakítással.

Azonnal megvásárolható bútoráruházunkban. A szállításában is tudunk természetesen segíteni. Várjuk szeretettel bútoráruházunkban, ahol számtalan hasonló bútor van kiállítva, szállítás-kész állapotban.

Ez tipikusan az az ülőgarnitúra, amelyet azért hoztak létre, hogy biztosítsa a rajta helyet foglalók kényelmét. Kialakítása során a német gyártók minden kis apró részletre ügyelve dolgoztak. Az Exit ülőgarnitúra zsákszövettel és rugós kialakítással ideális lehet hétvégi házakba, de a nappaliba sem lehetne keresve sem jobbat találni. Elegáns szürke színe miatt a legtöbb falszínnel jól harmonizál. A zsákszövetből lévő huzat miatt biztos lehetsz abban, hogy az esetleges foltokat is ki tudod szedni kisebb erőfeszítéssel.

Nem kell kidobni a kanapét csak azért mert kiborult rá a vörös bor, ez a kanapé olyan anyagból lett megalkotva, amely könnyen tisztítható még a legmakacsabb anyagok is könnyen ki fognak jönni belőle.

A rugós kialakítás azért jobb mint az egyszerű szivacsos, mert ez akkor ha több időt töltünk a kanapén kényelmesebb, sokkal élvezetesebb rajta pihenni. Nagyon jó helyszíne lehet a baráti eszmecseréknek, de akár a gyerekek is tanulhatnak, olvashatnak rajta. Azonnal megvásárolható bútoráruházunkban ez is. Több száz kanapét találsz kínálatunkban, internetes oldalunkon csak nézelődni lehet, a vásárlásért személyesen kell felkeress minket.

A szállításában is tudunk természetesen segíteni. Várunk szeretettel és a legjobb minőségi bútorokkal bútoráruházunkban, ahol számtalan hasonló bútor van kiállítva, szállítás-kész állapotban. Ez a kanapé ideális választás nyugdíjasoknak, de szuper döntés lehet azoknak is kik szeretik a kényelmet. Egy jövés menéssel teli napot követően nincs is kellemesebb, mint elterülni egy ilyen ülőalkalmatosságon. A legjobb ár érték arányt kínáljuk immár sok éve már, csak minőségi német kanapékkal szolgálunk, amelyek ismertek és elismertek a minőségüket tekintve.

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradj le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Neked.

A pontos elérhetőségünk is fel van tüntetve honlapunkon. Megéri itt kinézni egy pár szép darabot és úgy ellátogatni áruházunkban így sokkal egyszerűbb kiválasztani a megfelelőt!

Ne habozz, válaszd a minőséget, válassz minket még ma!

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X