3+2+1 ülőgarnitúra
3+2+1 ülőgarnitúra3+2+1 ülőgarnitúra3+2+1 ülőgarnitúra

Home bőr ülőgarnitúra 3+2+1

599900 Ft

A HOME 3-2-1 ülőgarnitúra a mi családunkban is megtalálható. Tapasztalataim, hogy általában a klasszikus stílust kedvelők választják. Úgy, mint annak idején a szüleim is tették. Szemeim előtt van, ahogy Édesapám az egész napos kerti munka után, lefürödve, megvacsorázva elhelyezkedik rajta. Dolgos kezeivel szelíden int Édesanyámnak, aki csak egy apró fejbiccentéssel nyugtázza kérését. Lassú megfontolt mozdulatokkal elindítja kedvenc zenéjüket és széles mosollyal helyet foglal mellette. Kéz a kézben, csendben.

Leírás

Home valódi bőr ülőgarnitúra 3+2+1 kivitelben, luxus prémium kárpitos bútor

Ez az a bútor, ami sokak számára a klasszikus irányzata miatt megosztó lehet. Vajon miért? Talán azért mert ez a bútorok inkább egy bútor család? Esetleg a színe miatt, hiszen a fehér, mint tudjuk kényes? Legalábbis már amelyik…. Szimplán csak a bőr anyag zavarja néha az embereket? Most megmutatom, egyik feltételezés sem állja meg a helyét. Tekintve bőr anyagát igen elegánssá válik bútorunk, ráadásul nagyon kellemes tapintású bőrről beszélünk. Magas minőségű előállítás. Helyet foglalva benne jól fog esni számunkra a hűsítő érzés, amit nyújt. Színe gyönyörű fehér, igen letisztult az ártatlanságot képviseli. Mintha egy liliom csokrot látnánk.

Nem kell attól tartanunk, hogy ne tudnánk tisztán tartani, egy nedves szivaccsal könnyedén lemosható. Számtalan ülőgarnitúrát megfigyelve mindig nagyobb, kisebb, szélesebb, hosszabb ülőgarnitúrát látunk. Ezeknek a felületén kell sokszor sok embernek kényelmesen elhelyezkednie. Természetesen nem lehetetlen. A Home bőr ülőgarnitúra 3+2+1 éppen ezért különleges, mert kicsi nagy és közepes méretű bútorból válik egy családdá. Sokszor igen célszerűen. Vegyük csak azt a tényt, lazán forgatható és áthelyezhető, éppen ahogy kedvünk tartja. Kialakítása, ami a jellegzetes hát és a kartámla részeit illeti, kifogástalan kényelmet és támaszkodást kölcsönöz. A varrások egészen sajátosak, csodálatosan szép, igényes ívekkel fűszerezve.

Kifelé hajló kartámaszok egészen egyedivé teszik számunkra.

Stílusos, mutatós és mégsem kirívó. Ülőrésze többek között minőségi szivacstömítéssel van ellátva. Ettől nem süllyed, jó tartása lesz, ami fontos, ha hosszan szeretnénk értékes időt eltölteni rajta. Mélysége minden korosztály részére kedvező lesz.

Pomázi bútor outleben megtalálható a készlet erejéig, siessenek!

 

X