Akció!
Bőr ülőgarnitúra
Bőr ülőgarnitúraBőr ülőgarnitúraBőr ülőgarnitúraBőr ülőgarnitúraBőr ülőgarnitúraBőr ülőgarnitúra

Home bőr ülőgarnitúra

950000 Ft 650000 Ft

Valódi bőr ülőgarnitúra extra kényelmi funkciókkal. Nagyon szuper ez a bőr garnitúra, aki kipróbálja azonnal bele fog szeretni. Az akció a készlet erejéig érvényes, ne maradjon le az akcióról.

Eleganciája és bársonyos megjelenése egyszerűen mindenkit lenyűgöz. Kényelme varázslatos komforttal bír, mely ellenállhatatlan. Bőr anyaga a legmagasabb színvonalú materiál, hosszútávon is ellenáll az idő koptatásának. Érintése kellemes és lágy. Magasított háttámlája rendkívül egyedivé teszi bútorunkat, ráadásul jobban megtámasztja hátunkat és ülőhelyzetünket. Különlegességét emeli az aprólékos, precíz varrás és díszítés.

Kategória: Címkék: ,

Leírás

HOME PLANE ülőgarnitúra

Eleganciájának tisztasága magáért beszél. Igen méltóságteljes megjelenést sugároz. Bőr anyaga valós prémium minőség, mely hosszútávon kiszolgál majd bennünket. Kopásállósága többszörösen tesztelt, így megnyugodhatunk, megéri befektetni. Magasított háttámla része úgy lett kialakítva, hogy csodálatos kényelemben érezzük magunkat, amikor bele süppedünk. Mélysége és szélessége nagy figyelemmel lett megalkotva a kivitelezők által. Nem kell azon aggódni, hogy egy hosszabb rajta töltött idő után nehezen fogunk kikecmeregni a kényelemből. Tökéletes arányok idősebbeknek és fiatalabbaknak egyaránt. Háttámla részének keménysége is a kifogástalan kényelem szempontjából lett kialakítva. Érezni fogjuk, ahogy hátra dőlünk az íves varrások mentén még fokozottabb támaszkodásban lehet részünk. A fejtámla részen található kijjebb álló része, pedig szinte elvarázsol majd bennünket olyan érzésben lesz részünk.

Az összképet tekintve a HOME PLAN ülőgarnitúráról azt láthatjuk milyen gondosan és aprólékosan, különös szépérzékkel megalkotott ülőgarnitúra. Legyen szó csak a csodásan íves vonalakról, avagy azok ízléses és dekoratív varrásairól. Kartámlái formája lenyűgöző idomulással illeszti, illetve támasztja meg testhelyzetünket. Elképzelhetjük, hogy nem csak az ülő, hanem akár egy kellemesen elnyújtózott lefekvéshez kartámaszunk, fejtámasszá lesz. Igazából mindegy hogyan élvezzük ki a komfortos tulajdonságait, mindéképpen pihentető lesz számunkra. Ülő részének keménységi fokáról a habszivacs tömítés gondoskodik.

Klasszikus stílusa magas szintű minőséget rejt.

Fehér színének köszönhetően könnyen és természetes szépséggel idomul otthonunk berendezéséhez. Nappalink ékszerének tekinthetjük, amennyiben szeretnénk egy minőségi puha szőnyeggel kedves kis asztalkával is feldobhatjuk. A HOME PLANE lábai láthatatlanok, mégis egy biztos állású, szuper támaszkodása ülőgarnitúránk van. Érdemes neki helyét és teret biztosítani otthonunkban, így érvényesülhet egyedülálló szépsége. Mellesleg ha körbe járhatjuk, minden oldalában gyönyörködhetünk. Ha gyermekeink éppen jó kedvükben vannak, biztos jó mulatság lesz számukra, ha körbe-körbe rohangálhatnak körülöttünk valamint az ülőgarnitúránk körül, miközben kényelmesen cseverészünk-

Tisztán tartásához elég egy nedves kendő, amivel letörölgetjük majd. Szuper választás a hétköznapok és a hétvégék pillanataihoz szintén.

Személyesen várunk Titeket bútoráruházunkban sok szeretettel. Ne maradjatok le róla!

Méret: 80 x 280

X