Jason U formájú ülőgarnitúra
Jason U formájú ülőgarnitúraJason U formájú ülőgarnitúraJason U formájú ülőgarnitúraJason U formájú ülőgarnitúraJason U formájú ülőgarnitúraJason U formájú ülőgarnitúra

Jason U formájú ülőgarnitúra

259900 Ft

U-alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve. Balos állású zsákszövet huzattal kárpitozott bútor.

Leírás

Jason U formájú ülőgarnitúra, a minőségi együtt töltött időhöz

Kinek juthatna más az eszébe erről a kanapéról, mint Jason Statham? A Jason U formájú ülőgarnitúra mintha csak az angol színész leképződése lenne egy csodálatos, egyedi bútordarabban. Éppen olyan egyedi és pontosan olyan sokoldalú, mint Statham, aki nemcsak színész, hanem producer, harcművész, hanem visszavonult műugró is. A JASON egyszerre karcos, mégis simulékony, egy igazi „borostás sármőrként” varázsol majd el mindenkit, aki belép nappalidba!

A JASON egy tökéletes helyszíne lehet a mozizásnak, így az egész család együtt élvezheti majd Statham legismertebb filmes alakításait. Izguljatok át egy délutánt akciófilmekkel, vagy idézzétek fel a legmeghatározóbb angol moziélményeket, és a legmókásabb karaktereket. Statham, mint ismert, Guy Ritchie több filmjében szerepet kapott, így például ő volt A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső egyik feledhetetlen alakja, de szerepelt A szállító című filmben és annak két folytatásában is. Mi másra is vágyhatnátok a végigrobotolt hét után, mint egy mozivasárnapra?!

Ez a bútor a családi, privát filmszínházatok elengedhetetlen kelléke, sőt legtökéletesebb berendezése lesz! A Jason U formájú ülőgarnitúrán a család minden tagjának jut hely, olyan könnyed szórakozást kínálva, amely a minőségi együtt töltött idő szótári definícióját kelti majd életre. Nézd meg jól ezt a kanapét, aztán hunyd le a szemed, és képzeld el a mindennapjaitokba ágyazva, ahogyan a legmeghittebb családi pillanatok központjaként szolgálja családod. Ráadásul a JASON nemcsak lenyűgözően elegáns, nemesi egyszerűségében pompázatos bútor, hanem valóban a kényelem és a praktikum ötvözete. Ez a garnitúra ugyanis ágyazható, ágyneműtartós, így nem lesz gondod a vendégek elszállásolására, sőt, egy-egy éjszakába nyúló mozimaraton levezényléséhez is csupán néhány mozdulatra lesz szükséged!

Miért is várnál tehát, hiszen Jason U formájú ülőgarnitúra csak egy van?! Érdemes gyorsan cselekedni és mihamarabb kapcsolatba lépni velünk, hiszen egy ilyen bútor, ezekkel a kondíciókkal, és főként ezen az áron biztosan nem marad sokáig készleten! Várjuk a hívásod, de még sokkal inkább javasoljuk, hogy látogass el hozzánk bemutatótermünkbe minél hamarabb. Munkatársaink örömmel látnak és minden kérdésedre kielégítő válasszal szolgálnak majd, legyen szó a JASON valamennyi tulajdonságáról, vagy ápolásáról, minőségének megőrzéséről. Látogass el hozzánk, és vidd haza ezt a „borostás sármőrt”!

Méret: 202 x 347 x 165

 

X