Kiran kanapé
Kiran kanapéKiran kanapéKiran kanapéKiran kanapé

Kiran kanapé

349990 Ft

Ágyazható és ágyneműtartós kanapé szürke színben.

Hamvas hatású szürke szövetborítása kellemes tapintású, e mellett könnyen tisztítható. Minimalista stílusú megjelenését az ívesen elhelyezett, széles karfák és a dupla varrással steppelt széles felületek teszik egyedivé. Letisztult formavilága mellett a Kiran tudásában is élen jár, hisz vendégágyat és egy óriási ágyneműtartót is beépítettek a garnitúrába.

Kategória:

Leírás

Kiran kanapé ágyazható és ágyneműtartós kivitelben.

Ragyogóan díszes varrásai, színének kellemes nyugodt árnyalata mesésen mutat a többi bútortársak között. Nem kirívó, szolid mégis megjelenésében van valami méltóságteljes elegancia. Anyagának minősége abszolút a magas színvonalat képviseli. Olyan összetétel mely amellett, hogy erős, ellenálló az idő koptatásával szemben, megőrizte finom, bársonyos érzetét. Egyedülálló kivitelezés hiszen ebben a kettősségben rejlik az anyag ereje és különlegessége. A Kiran kanapé ülő és háttámla részének támaszkodását a habosított szivacs tömítés adja meg, nyújtva ezzel egy csodálatosan kellemes támaszkodást minden porcikánknak. Nem túl kemény, nem puha, valamint hosszútávon megbízható tartást biztosít bútorának, hiszen nem deformálódik és süpped felülete. Rugalmas, és légiesen könnyed belső tömítő anyaga.

Kartámlái relax kartámlák, ami annyit jelent, hogy állíthatóak saját igényünk szerint, magunk test helyzetéhez. Aszimmetrikus formája lehetőséget nyújt mindenki számára elnyújtózni, avagy kényelmesen ülve megpihenni rajta. Jobb oldali része kifejezetten alkalmas arra, ha valaki lábat kinyújtva szeretne pihenni. A többi része kényelmes ülésre hivatott, melyben idősebbek is könnyedén leülhetnek és felállhatnak. Mélysége és szélessége direkt igy lett megalkotva, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek való kényelmet.

Fiatalos kialakítása van, modern mely megállja a helyét tulajdonképpen bárhol. Legyen ez otthonunk olyan szegletében mely nem annyira fényes, központi hely, inkább csendes és nyugodtabb, akár fénytelenebb sarka házunknak, lakásunknak. Természetesen nem csak itt állja meg a helyét a Kiran kanapé, hanem a nappali kellős közepén éppen a központban, ahol állandó fényben pompázik összes tulajdonságával, csodálatos kényelmével, rendkívüli varrásaival díszítve.

Különlegessége bútorunknak, hogy bárhova is kerül ékszerként ékesíti a helyet majd, ahol élünk.

Nagycsaládosoknak plusz ajándék az ágyazható tulajdonsága, ami az ágyneműtartó résszel együtt teljes.

Gond nélkül kinyitható, majd ágyazható a tárolt eszközökkel. Ne lepődjenek meg a vendégeink maradnának még pár napot, hiszen oly kényelmes és pihentető élményben lesz részük az éjszaka.

Króm lábai stabilan és biztosan támasztják alá, nem engedi elmozdulni a nagy terhelésnél sem.

Az akció kizárólag a  készlet erejéig tart!

Méret: 220 X 320

X