LB12 Sarokgarnitúra
LB12 SarokgarnitúraLB12 SarokgarnitúraLB12 Sarokgarnitúra

LB12 Sarokgarnitúra

215900 Ft

Barna árnyalatú szövetből készült sarokkanapé, textilbőr kiegészítéssel. Balos állásban érhető el a bútor, ahogy látszik a fotókon.Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, várjuk üzletünkben szeretettel a hét minden napján! A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Zsákszövet LB12 Sarokgarnitúra krómozott lábakkal és prémium kategóriás kialakítással.

Egyedisége szinte önmagáért beszél, ez a kettősség  ami a színét és anyagát tekintve is jellemezi egyszerűen lenyűgöző. Barna árnyalatú szövet ülőrész és a barna textilbőr egysége nagyon frappánsan feldobja az egész bútor stílusát. Méltóságteljes a sarok garnitúra megjelenése. A szövet ülőfelület kifejezetten időtállónak lett kialakítva a gyakori használatot is jól bírja.

A textilbőr finoman kölcsönöz neki egy „klasszikus” megjelenést, illetve nagyon érdekessé varázsolja a bútort.

Külföldön többször találkoztam már ilyen és ehhez hasonló extravagáns darabokkal, nálunk valahogy picit bátortalanabbak még  a vásárlók. Általában az egyszínű, jól bevált megszokott formák, és praktikai szempontból, vagy éppen ár kategória szempontjából döntenek, persze érthető módon mindenkinek magának kell ezt éreznie, mennyit ér neki egy jó minőségi bútor darab akár hosszútávra.

De visszatérve LB12.-es sarok garnitúránkhoz, fontos megemlítenem, hogy jelenleg üzletünkben a pomázi bútor outletben csak balos kivitelben elérhető. Mit jelent ez? A bútor bal oldalán hosszabban nyúlik ki az ülő felület , így fekvő pozícióra is tökéletesen alkalmas. Természetesen ehhez fontos, hogy a vásárlók úgy érkezzenek hozzánk, hogy elképzelésük miszerint hova fog kerülni a bútor az otthonukban igen fontos kérdés a döntésnél.

Kartámlák, akár fejtámlának is tökéletesen használhatók, kívülről is jól látható milyen szépen illeszkedik a félkör ívével a bútorhoz. Szélessége, hosszúsága éppen minden helyzetben alkalmas, amennyiben ülünk vagy fekszünk rajta. Aki esetleg úgy véli szükség esetén még fellehet virágoztatni egy szép párnával, akár egy jó meleg színes pléddel. Tisztán tartása igen egyszerű, mivel nem kényes sem a szövet sem a textilbőr része, ha már  a tisztán tartást említettük ,egyszerűen tisztítható a bútor alatti felület hiszen lábakon álló. Erős, tartós króm lábai tökéletes biztonságot kölcsönöz a bútor számára, és nem mellesleg a széles lábaknak köszönhetően még tökéletesebbé, vagányabbá válik tőle a bútor.

Szerintem szuper választás lehet  mindazok számára, akik kedvelik ha valami picit más mint a többi, avagy az átlagos.

X