3+2 ülőgarnitúra
3+2 ülőgarnitúra3+2 ülőgarnitúra3+2 ülőgarnitúra3+2 ülőgarnitúra

Leandra 3+2 ülőgarnitúra

359900 Ft

Valódi bőrből készült 3+2 ülőgarnitúra szürke színben kapható a készlet erejéig. Nagyon kényelmes az ülőfelülete, szinte olyan mintha egy pihe-buha paplanba ülne bele.

Megnyerő bőr 3+2 es ülőgarnitúra, melynek anyaga igazi minőségi bőr. Színe világos szürke, ami nagyon jól idomul környezetéhez, egyéb kiegészítő bútorokhoz. Hosszútávon ellenáll az idő megpróbáltatásainak. Nagyon jól mutat egy világos szép nappali közepén. Kartámlák és háttámlák íve tökéletesen harmonizál, ettől kényelme tökéletes. Tisztán tarthatósága könnyedén kezelhető, nedves ronggyal letörölhető.

Kategória:

Leírás

Leandra 3+2 ülőgarnitúra valódi bőrrel kárpitozva

A LEANDRA ülőgarnitúra családot leginkább olyan helyekre tervezték a kivitelezők, ahol van tér és egymáshoz közel mégis kellő távolságra kényelmesen elhelyezhetők a bútorok. Nagyon jól mutat ez a típusú termék család egy nagy terjedelmű nappali kandalló menti szegletében, egy csodálatosan puha és ragyogó szőnyeg mellett, vagy esetleg annak tetején. Harmonikusan beleolvad színével és stílusával bármilyen környezetbe. Színe világos, ami lehetővé teszi számára, hogy még inkább kiteljesedjen egy sötétebb falszín előtt, akár csak a többi más színű bútor társaságában. Természetesen ettől eltérően mindenki oda helyezi ahol a legszebbnek és legpraktikusabbnak számára. A LEANDRA ülőgarnitúra család anyaga bőr, ami kölcsönöz számára egy magas színvonalú megjelenést és minőséget. A bőr hűvös érintése nyáron, valamint a melegebb hónapokban szinte tökéletesen alkalmas egy kellemes délutáni ellazulásra, pihenésre. Hűvös érintése mégsem azt sugallja számunkra, hogy rideg és durva tapintású a bútor melyben elnyújtózkodunk.

A bőr anyag kvalitása bizonyítottan időtálló, finom tapintása egyedülálló.

Stílus jegyei igazán visszafogott szolid megoldással lettek kivitelezve. Tekintsük meg a kartámlák kifogástalan egyformán ívelő vonalát, amivel csodálatosan alátámasztja majd karjainkat. Ugyan ilyen gondos megoldással készült el a háttámla része, mely középső részen elhelyezkedő varrásának köszönhetően még inkább segíti az ellazuló támaszkodásunkat. Magassága megfelelő, mélysége az idősebb korosztálynak is egyszerűen kezelhető. Szélessége attól függ, a három vagy a kétszemélyes részében foglalunk e helyet. Nagyon kellemes élményt nyújthat barátainknak is, mikor egy együtt eltöltött közös vacsora után helyet foglalunk benne és ellazult, könnyed beszélgetésben lehet részünk. Lábai króm anyagból készültek el, ami színben picit elüt bútorától, ámbár a dizájnt és eleganciáját fokozza. A Leandra 3+2 ülőgarnitúra támaszkodása lábainak köszönhetően kifogástalanná és legfeljebb biztonságossá válik. Fontos lehet azok számára kiknek gyermekei még kisebb korúak és szeretnek ugrándozni valamint mászkálni a bútor tetején. Biztos vagyok abban, hogy egy nagyon kellemes praktikus társunk lesz a mindennapokban. Ne maradjatok le róla, a készlet erejéig megtalálható személyesen bútoráruházunkban.

Méret: 200 x 185 x 85

mérete: 3 személyes: 200 cm, 2 személyes: 185 cm, mélységük 85 cm

Amennyiben megnézné további ülőgarnitúra kínálatunkat kattintson a bordó linkre.

X