LF1604 fekete bőr ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartós
LF1604 fekete bőr ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartósLF1604 fekete bőr ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartósLF1604 fekete bőr ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartósLF1604 fekete bőr ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartós

Black Dog bőr ülőgarnitúra

329900 Ft

Fekete színű, bőr ülőgarnitúra, ágyazható kivitelben. Ágyneműtartóval is rendelkezik a bútor, mely prémium minőséget képvisel. Outlet áruház vagyunk, így üzletünkben kb 200 bútor kapható, de általában egyszerre 1-2 db érkezik fajtánként. Várjuk hívását a megadott elérhetőségen!

Leírás

Valódi bőr ülőgarnitúra, ágyazható, ágyneműtartós, jobbos kivitelű bútor.

Az eredeti ár töredékéért juthat hozzá ehhez a luxus ülőgarnitúrához, amely valóban igazi különleges vásár. A bútoron egész apró sérülés található, az ára ezért ennyire kedvező, jutányos. A hibát hozzáértő kárpitos szakember kijavította, viszont javított termék lévén szó jelentős kedvezményt kap a kedves vásárlója. Ebből a garnitúrából csak egy darab van raktáron, kérjük szíveskedjen érdeklődni személyesen, vagy telefonon.

 

mérete: 245 x 220

áruházunk, elérhetőségünk, címünk

 

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X