Akció!
Lido bőr ülőgarnitúra elektromos ülésekkel
Lido bőr ülőgarnitúra elektromos ülésekkelLido bőr ülőgarnitúra elektromos ülésekkelLido bőr ülőgarnitúra elektromos ülésekkelLido bőr ülőgarnitúra elektromos ülésekkelLido bőr ülőgarnitúra elektromos ülésekkelLido bőr ülőgarnitúra elektromos ülésekkelLido bőr ülőgarnitúra elektromos ülésekkelLido bőr ülőgarnitúra elektromos ülésekkel

Lido bőr ülőgarnitúra elektromos ülésekkel

645900 Ft 499000 Ft

Valódi, minőségi bőrből készült ülőgarnitúra. Króm lábazata remek tartással bír, relax fejtámláival egyedi kényelemben lehet része. A képen látható módon felemelhető a lábrész és dönthető a háttámla. Nálunk minden bútor kipróbálható, ami készleten van.

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Valódi bőr luxus ülőgarnitúra extra relax dönthető ülésekkel.

A mechanika minden tekintetben luxus prémium, hiszen a támlák elektromosan dönthetőek. A kényelem exkluzív kivitele minden tekintetben bele lett építve ebbe a bőr garnitúrába.

címünk: Itt

Valódi bőr luxus ülőgarnitúra extra relax dönthető ülésekkel. A mechanika minden tekintetben luxus prémium, hiszen a támlák elektromosan dönthetőek. A kényelem exkluzív kivitele minden tekintetben bele lett építve ebbe a bőr garnitúrába. Ez egy valóban strapabíró darab, amelyet akár gyerekeid is használni tudnak. A bőr soha nem megy ki a divatból, elegáns és luxust sugároz.

Ez a kanapé rendelkezik mindennel, amit csak egy ilyen luxus kanapétól el lehet várni.

A legfontosabb a gyártók számára a kedves tulajdonos kényelme, épp ezért mindent megtettek, hogy ez egy nagyon kényelmes kanapé legyen. Extra relax dönthető ülések gondoskodnak arról, hogy te valóban pihenni tudj.

És valljuk be ez az ami a legfontosabb akkor mikor egy fárasztó nap után haza érkezünk. Ha ez a kanapé van a nappalidban biztos lehetsz abban, hogy jól fogsz tudni pihenni. Internetes oldalunkon több száz darabot tudsz megtekinteni, így könnyen tudod kiválasztani azt, amelyik valóban jó neked. Honlapunkon nem lehet vásárolni, ez amiatt is van, mert szerintünk online nem lehet sarokülőt vásárolni. Fontos az, hogy személyesen is lássuk és kipróbáljuk, azt mielőtt haza vinnénk. Várunk szeretettel bútor outlet áruházunkban, ahol ez a Lido bőr ülőgarnitúra is ott van és azonnal elvihető.

Ha egy ilyen kanapét vásárolsz, akkor minőséget vásárolsz és egy életre szóló üzletet kötsz. Nagyon könnyen lehet tisztítani nem kell hozzá semmiféle szer csak egy nedves törölköző és minden foltot el lehet távolítani, ez a nagy előnye a bőr sarokülőknek.

Előnye még az is, hogy télen nem fogsz rajta fázni, hiszen átveszi a test hőmérsékletét, nyáron pedig kellemesen hűvös érzetet nyújt.  A legjobb minőségi német kanapét hozzuk el neked páratlan jó áron. Sok éves tapasztalatunk van ülőgarnitúra értékesítés terén, és már online is jelen vagyunk!

Internetes oldalunkon megtalálod elérhetőségeinket és csapatunkról is még többet olvashatsz! Ne várj holnapig látogass el már a mai nap bútoráruházunkba személyesen!

 

X