Lino kanapé
Lino kanapéLino kanapéLino kanapéLino kanapéLino kanapé

Lino kanapé

239900 Ft

Szövetből készült kanapé, az anyagát illetően erős zsákszövetből lett kialakítva. Balos állásban van lehetőség megvásárolni a bútort . mérete: 250 x 150 Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, nyitva vagyunk mindennap a hét összes napján! A legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Lino kanapé zsákszövet huzattal.

Ránézésre egy igen megnyerő külsejű ülő garnitúra, mely a visszafogottságot tükrözi számunkra.

Sokszor találkozhatunk ilyen és ehhez hasonló bútor darabokkal akár elegáns ügyvédi irodákban, vagy akár magán orvosi rendelők várótermében, hiszen stílusát tekintve egyszerű, letisztult forma. Nagyobb házak nappalijában is könnyedén elképzelhető.

Megjelenésének abszolút jól áll, hogy a mai világ kedvelt anyagából készült, az úgynevezett erős zsákszövetből lett kialakítva. Funkcióit szemelőt tartva fontos, hogy bírja a strapát és ne kopjon gyorsan az ülő felülete. Tapintásra nem tűnik túl puhának, mint akár egy plüss felület, de nem kell megijedni  annyira, hiszen kellemes érzete van a felületnek.

Egyik oldali hosszítása nyújt lehetőséget arra, hogy igazán relax állapotba kerülhessünk még ha csak egy pár perc pihenésről is legyen szó. Amennyiben saját otthonunkba állítjuk, igazán jó lehetőséget nyújt ez a hosszítása a kényelmes olvasásra, vagy akár tv nézésre. Jelenleg baloldali kivitelben kapható, kétféle színben.

Megjelenésének kifejezetten jól áll ez a különleges, és játékos, cirmos szín konstrukció, mely két árnyalatban elérhető.

Az egyik egy szürkés árnyalat, egy picit semlegesebb, hidegebb hatást keltő, a másik picit melegebb hatású barnás árnyalat. Természetesen környezet függő kiben milyen hatást kelt, illetve  hogy hova és milyen színárnyalatú helyre tesszük.

Nagyon masszív és erős bútor darab, ezt a benne lévő habszivacs tömítésnek is köszönhető,  ettől válik igazán hosszútávon is megbízható ülő garnitúrává. Kartámlái picit lehatárolják az ülő vagy a fekvő felületét, ami egy pici kis birodalommá varázsolja magát a bútort.

Aki komolyságát fokozná, vagy éppen feldobná egy picit még, egyéb kiegészítőkkel lazán, könnyedén fokozhatja a bútor megjelenését saját környezetéhez viszonyítva, hogy idomuljon személyes igényeinkhez.

Ez a bútor darab kapott még díszként egy meglepően széles króm lábakat, amitől egy kicsit robusztussá válik, avagy éppen ez adja meg a stabil kisugárzását. Feldobja, hogy színben kiemelkedő, a bútoréhoz képest, nem olvad bele.

Éppen elég magas a lábaktól ahhoz, hogy könnyen tisztán tartható legyen.

kiváló minőségű dizájn kanapé elérhető áron.

 

Ennyi pénzért biztosan nem talál ilyet és bizonyára tudja Ön is, hogy rendkívül kedvező az ára ennek a kanapénak. Szeretettel várjuk ülőgarnitúra és kanapé áruházunkban, ahol további akciós bútorokat talál.

jobbos és balos kivitelben is van készleten!

X