Lucilla U-alakú garnitúra, ágyazható kanapé
Lucilla U-alakú garnitúra, ágyazható kanapéLucilla U-alakú garnitúra, ágyazható kanapéLucilla U-alakú garnitúra, ágyazható kanapéLucilla U-alakú garnitúra, ágyazható kanapé

Lucilla U-alakú garnitúra, ágyazható kanapé

245900 Ft

Szürke szövetből készült u alakú ülőgarnitúra, fehér textilbőrrel kombinálva. Ágyazható résszel is rendelkezik a bútor. Az egész család kényelmesen pihenhet egy ilyen kényelmes u alakú ülőgarnitúrán. Szivacsos ülőrésze nagyon ideális keménységű. Várjuk szeretettel érdeklődését hétvégén is!

Leírás

Ágyazható U-alakú garnitúra, kanapé zsákszövet huzattal és síkrugós kárpitozással.

Az ágyazható funkciónak köszönhetően az egész család elfér ezen az U-alakú garnitúrán…! 🙂

Szeretettel várjuk érdeklődését, látogatását.

mérete: 300 x 195 x 150 cm

Ehhez a bútorhoz mondanám, hogy egyszerűen nincsenek szavak, nagy kényelmes, ágyazható, minőségi. Na, de persze nem ennyire egyszerű.

Nagyon sok helyen megfordultam  már, köztük akár olyan házakban, otthonokban ahol rengeteg volt a szabad nagy tér, akár csak az aula rész, vagy éppen egy előszoba amibe több kisebb ház röhögve elfért volna…. Többségét tekintve ilyen és ehhez hasonló otthonokban tudnám Lucilla U nevű bútorunk elképzelni, de miért is….!?

Talán azért mert általában ritka, hogy az ilyen nagy, óriás terjedelmű házakban olyanok élnek akik nem rendelkeznek nagy családdal, sok gyerekkel, annál több unokával.

Ezt a bútor azt hiszem először egy ilyen háznál láttam , ahol éppen az ovis korú unokák hemperegtek rajta, a gigamega nappali kellős közepén álló ülőgarnitúrában.

Szürke szövetből készült, ráadásul színe nagyon kellemesen tud illeszkedni a körülményekhez, ezt kombinálta a kivitelező egy fehér textil bőr anyaggal ami kihangsúlyozza a szürke részeket, megemelve a háttámla résznél egy pici ívvel megfűszerezve.

A párnái külön ráadásként fokozzák a kényelmet, vagy szimplán a párnacsata gondolata miatt kaptuk őket plusszba……ahogy ott annál a családnál elnézegettem, szerintem jó ötlet volt☺

Szivacsos ülőrésze igen ideális keménységű, akár csak egy olvasás erejéig, de egy hosszabb filmet is megnézhetünk feszengés nélkül. Fontos szempont lehet ez a keménység akkor, amikor éppen vendégeinknek kell megágyaznunk az ülőgarnitúrán, hiszen még ezt is tudja, illetve remélhetőleg a megfelelő keménység miatt tökéletes alvásról gondoskodik majd.

Amennyiben a családi matinét élvezzük, biztos lehetünk abban, hogy mindenki kap és talál elég helyet . Harmonikus pihenésben lehet részünk rajta.

Lábait tekintve az időt álló króm lábakat kapta nem túl magasan, mert a design szempontjából alacsonyabb de szélesebb jobban illik hozzá, így a tisztántartás szempontjából nézve picit nehézkesebb lesz, hacsak nem olyan padlózaton áll amin odébb lehet csúsztatni karcolás nélkül.

Összeségét tekintve, szerintem még akkor is tökéletes választás, dizájnos, minőségi, harmonikus, nagy, kényelmes, ágyazható, színes, jó megjelenésű.

 

Az ár a készlet erejéig érvényes!

Áruházunkban kb 220 db. kanapé és sarokgarnitúra található és azonnal megvásárolható!

Készletünk folyamatosan változik.

bútoráruházunk elérhetősége

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X