Magnum ülőgarnitúra
Magnum ülőgarnitúraMagnum ülőgarnitúraMagnum ülőgarnitúraMagnum ülőgarnitúraMagnum ülőgarnitúra

Magnum ülőgarnitúra

249900 Ft

Azonnali készletről megvásárolható ülőgarnitúra, bútoráruházunkban csak azonnal vihető bútorok vannak (tehát nem kell több hetet várakozni a bútorra, a szállításban is tudunk segíteni). Zsákszövet ülőgarnitúra állítható háttámlával, ami tovább növeli a kényelmet. Ez a garnitúra valóban egy letisztult és igényes  bútordarab, amit rugós felfüggesztéssel szereltek. Várjuk szeretettel ülőgarnitúra outlet áruházunkban, ahol számtalan hasonló bútorok vannak kiállítva. Magnum ülőgarnitúra

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Ez a Magnum kanapé a megfelelő választás, ha szereted a kényelmet és a nagy társaságot.

Hogy miért is? Nos, ez a kanapé a kialakításának köszönhetően nagyon kényelmes, több órát is el tudsz rajta tölteni anélkül, hogy itt vagy ott fájna. Es a méretei miatt sokan elférnek rajta, szóval, ha nagy összejövetelek párti vagy akkor ez lesz az ideális választás. Azonnali készletről megvásárolható ülőgarnitúra, bútoráruházunkban csak azonnal vihető bútorok vannak. Ha minket választasz, nem kell több hetet várakozni a bútorra, a szállításban is tudunk segíteni. Ez a darab igazi dísze lehet a nappalinak, hiszen színe és kinézete valóban fenséges. Az ára is igen kedvező, csak nálunk kapod ilyen olcsón. Zsákszövet ülőgarnitúra ez állítható háttámlával, ami tovább növeli a kényelmet.

Amennyiben nem szereted a hétköznapit és szeretnél valami különlegeset, megéri egy ilyen darabot vásárolnod. A barátaid tetszését is nagy valószínűséggel el fogja nyerni. Számíts rá, hogy miután ezt elhelyezted a nappaliban egyre több vendéged lesz. 🙂 Nagyon jól érzik a Magnum ülőgarnitúrán az emberek magukat és a legjobb helyszíne ez a délutáni sziesztáknak is. Ez a garnitúra valóban egy letisztult és igényes bútordarab, amit rugós felfüggesztéssel szereltek. Amennyiiben szeretnél még több kanapét megtekinteni a legjobb helyen jársz, internetes oldalunkon ugyanis több mint 250 darab kanapét találsz, ezeket szemügyre veheted, épp csak nem tudod kipróbálni.

A próbát áruházunkban tudod megejteni, ahol ha tetszik és kényelmes már aznap el is tudod vinni.

Ha esetleg kérdésed lenne, és nem tudod kinek tedd fel a kanapéval kapcsolatban, hívd bizalommal ügyfélszolgálatunk. Szakemberek fogadják kérdéseidet és készséggel, örömmel felelnek rá. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk kanapé árusítás terén! Csak Német minőségi kanapékkal várunk, mivel tudjuk a minőség az egyik fő szempont, ha ülőgarnitúrát vásárol az ember. Várunk szeretettel ülőgarnitúra outlet áruházunkban, ahol számtalan hasonló bútorok vannak kiállítva, igazán csak személyesen lehet ilyen bútort vásárolni, mi ebben hiszünk!

További ülőgarnitúráinkat itt találja

Az árukészletünk folyamatosan változik, ne maradjon le erről a bútorról, érdemes érdeklődni az aktuális készletről személyesen vagy telefonon, a legjobb tudásunk szerint mindenben készségesen segítünk Önnek.

X