fekete bőr u-alakú
fekete bőr u-alakúfekete bőr u-alakúfekete bőr u-alakúfekete bőr u-alakúfekete bőr u-alakú

Mailand fekete bőr ülőbútor

549990 Ft

Valódi bőrből készült u formájú ülőgarnitúra ágyazható funkcióval, akció keretében a készletig megvásárolható bútoráruházunkban.

Ez az a bútordarab, aminek jó, ha kellő helyet biztosítunk. Tekintélyt parancsoló megjelenése már- már megköveteli ezt. Nappalink gyönyörű, elegáns, és erőt sugárzó kanapéja lesz. Kivitelezése magas színvonalú elég, ha megnézzük pompás varrásokkal díszített ülőfelületét. Mindezt a bőr minőségi hűsítő érintésével. Pár darab van készleten, személyesen várjuk bútoráruházunkban. Siessen!

Leírás

MAILAND U alakú Bőr ülőgarnitúra

Lenyűgöző elegancia, teljes mértékben modern mégis visszafogott stílus és dizájn. Kinek kell ennél több? Az MAILAND u alakú ülőgarnitúránál abszolút érvényesül a mondás „néha a kevesebb, az több” hiszen tekintsék meg, rögtön az első benyomás milyen!? Ránézünk és látjuk azt a magas szintű minőséget, amit a minőségi bőr nyújt számára. Majd tovább boncolgatva, látjuk az íveket, a forma kialakítását, a lábait mennyire modern és mégsem kirívóan, pici túlzással inkább szolidan. A bőr ülőfelület elegáns, mind emellett egy roppant kellemes és enyhén hűsítő anyag. Sokan szeretik és egífajta státusz szimbólummá is vált már a bőr ülőgarnitúra.

Az MAILAND u formai kialakítása tökéletesen illeszkedik olyan emberek életéhez az u alakú formájával, ahol, és akiknél gyakran fordul meg nagyobb társaság, család, vagy más apropóból rendeznek több összejövetelt. Miért említem most ezt!? Amikor az ülőrészén kellemesen elhelyezkedve társalognak barátok, ismerősök nagyon ügyesen tudunk egymásfelé helyezkedni, úgy hogy lássuk a másik arcát és kifejezéseit. Az ülőfelülete úgy lett kialakítva, pontosan kielégítő keménységgel, hogy hosszas beszélgetéshez is gondoskodjon a kényelmünkről. Ehhez csatlakozik még a háttámla és a kartámlák íves kialakítása, ami ugyancsak a mi kényelmünket szolgálja. A kivitelezők játékos fantáziája a baloldali hosszított fekvő rész, mely egyre nagyobb divat az ülőgarnitúrák esetében is. Mai ember komfortja és kiváltsága, hogy az MAILAND u alakú ülőgarnitúrája tévénézős fekhellyel is fel van ruházva.

A háttámlák középső részén található bevarrások extra díszítik a bútor megjelenését. Tökéletes minőségi munkával elkészített varrások fokozzák a háttámlák tartását is. Az MAILAND U lábai krómból készültek, biztosan állnak. A dizájnt illetően számomra passzol ehhez a típusú bútorhoz, nagyon modern. Persze így, hogy a lábak megemelik könnyebben tisztán tartható a parketta bútor alatti része is, ami nem mellékes szempont. Ágyazhatósága már csak hab marad ezen az egyedülálló tortán. Könnyen félkézzel kihúzható és egy nagy, tökéletesen kényelmes és pihentető ágyikót varázsolhatunk belőle.

Méret: 150 x 310 x 176

X